reklamlänk

Samtal från en ängel Ljudbok

4.1/5

Författare: Guillaume Musso

ljudbok

Introduktion

Namnet av författaren bakom Samtal från en ängel, Guillaume Musso är riktigt populärt i hela världen. Han står bakom flera utmärkta serien och enastående böcker varav Musso som Samtal från en ängel är del av är en av de allra mest populära.

Man ska lägga märke till den oförglömliga rösten i Samtal från en ängel ljudbok gratis, Jonas Malmsjö. Han ser till på flera olika sätt att stämningen i Samtal från en ängel ljudbok gratis ska vara så nära den originella versionen som det är möjligt.

Det går inte att glömma om Christina Norrman som har översatt detta verk till svenska. Hennes talang och konst blandad med Jonas gör att den svenska versionen av Samtal från en ängel är lika utmärkt som den originella boken.

Samtal från en ängel: Handling

Samtal från en ängel är en början på en jättespännande och lång serie fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen, djupa karaktärer som engagerar lyssnarna och beskrivningar som får lyssnarna att glömma om verkligheten på flera långa timmar.

Det spännande verket Samtal från en ängel ljudbok berättar en beroendeframkallande historia av Madeline och Jonathan. De två verkar tycka om varandra sedan de första moment de krockar på varandra i New York trots den stressande momenten. Eftersom de rushar åt olika håll har de inte särskilt mycket tid för varandra och bara plockar upp sina saker från golvet.

Snart efter denna situation visar det sig att de förväxlade sina mobiltelefoner. Det hade inte varit något större problem om de inte var redan över tiotusen kilometer ifrån varandra.

Lyckligtvis bestämde de att de ska byta telefonerna tillbaka men frestelsen att få kika i varandras liv är för stor. Båda börjar undersöka vad som finns i de telefonerna de hittade. Det i sin tur gör att det skapas en slags samband mellan dem. Man kan till och med kalla det för en relation.

I Samtal från en ängel ljudbok får vi se att deras öden kommer så småningom länkas tack vare situationen på flygplatsen. Men nu är det upp till dem om de hemligheterna som deras telefoner avslöjade kommer att skapa något vackert eller förstöra den ovanliga relationen.

Vad som finns på telefonerna som de hittade? Vad som ska hända när Jonathan och Madeline ska träffas efter en så lång tid? Och vilka som hemligheter döljer både Madeline och Jonathan? Samtal från en ängel ljudbok svarar på dessa frågor utan den minsta tvekan.

Om författaren: Guillaume Musso

Guillaume Musso föddes den 6 juni 1974 i Antibes i Frankrike. Han är en av de mest populära och framgångsrika franska författare. Innan han offrade sig åt skrivande studerade han ekonomi för att sedan arbeta i några år som lärare.

Hans författarkarriär började 2001 med boken Skidamarink. Den blev en stor succe som orsakade att han publicerade en till bok, Et après… år 2004. Den andra boken i hans karriär blev en enorm succe och såldes i över 2 miljoner exemplar.

Sedan dess publicerar han nya böcker regelbundet och flera av de hamnar på bästsäljarlistor i hela världen. Man ska understryka att böckerna som kommer ur Guillaumes penna är översatta till över 24 språk. Samtal från en ängel är ett perfekt exempel på att han fortfarande klarar att skriva fängslande berättelser trots flera år i branschen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk