reklamlänk

Sabotören Ljudbok

4.1/5

Författare: Mikael Ressem

ljudbok

Introduktion

Sabotören är en fortsättning på den fantastiska serien om Erik Sandström. Författaren bakom den här fjortonde delen, Sabotören är ingen annan än den oerhört populära Mikael Ressem. Hans Sabotören ljudbok gratis är bara lite över 9 timmar lång, men det gör boken till en väldigt koncis och fullspäckad med snabb action och spännande vändningar.

Uppläsaren i Sabotören ljudbok gratis är Fredde Granberg precis som i de föregående ljudböcker i serien om Erik Sandström. Det här magiska äventyret som Mikael tar oss på skildrar ännu mer spännande och oväntade handlingar. Tycker man om otroligt goda deckare är utan tvekan Mikaels böcker bra val oavsett vilken bok man väljer.

Sabotören: Handling

Sabotören skriven av Mikael Ressem är redan den fjortonde delen i serien om Erik Sandström. Eftersom historien i Sabotören är starkt baserat på de föregående böcker i serien kan det vara svårt att hända med handlingen om man har hoppat över de tidigare böcker. Därför är det bäst att börja med Levande död, När det tysta tar över och fortsätta lyssnandet till man återkommer till Sabotören ljudbok.

Det viktiga med Sabotören ljudbok är att Mikael Ressem vet att de som lyssnar på ljudboken vet precis vad som Erik Sandström har gått igenom tidigare. Det i sin tur låter Mikael att kasta lyssnarna mitt i handlingen och snabba på action redan från de första minuter. Ännu en gång får vi hoppa i ambulansen tillsammans med Erik, hans kollega Ulla, Lucifer, Gösta och Patrik.

Den här gången Sabotören ljudbok berättar om en ännu mer ovanlig historia än de tidigare böckerna. Huvudhandlingen börjar med ett larm som låter veta Erik och Ulla om en gasläcka i Gävle. När det anländer på platsen inser de att något inte riktigt stämmer.

Snart efter det någon saboterar ännu flera samhällsviktiga funktioner. Tyvärr orsakar det att flera människor dör. Det ser inte ut att det var meningen, men ju mer gräver Erik med sitt team i fallet desto flera oroväckande fakta kommer fram.

Kommer de att klara rädda de människoliv som drabbas av sabotering? Vem som egentligen är den sabotören? Varför riskerar gärningsmannen både sitt och flera människors liv? Klarar de att fånga gärningsmannen i tid innan flera människor drabbas? Sabotören svarar på alla dessa och flera hisnande frågor.

Om författaren: Mikael Ressem

Mikael Ressem föddes den 13 oktober 1979 i Gävle. Han är en svensk författare. En av hans mest igenkända och framgångsrika verk är utan tvekan serien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström. Denna deckarserie har blivit en riktig ikon i den svenska deckarvärlden.

I sina böcker använder Mikael sin egen erfarenhet och utbildning som ambulanssjukvårdare och sedan chef inom ambulansverksamheten. Flera av böcker som kom ur hans penna inspirerades på något sätt av händelser ur hans egen karriär.

Hans framgångsrika serien består nu av över fjorton böcker och den kommer att öka. Under bara åtta år har han klarat att publicera över fjorton böcker. Serien började med Levande död och nu efter åtta år har han släppt Sabotören.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk