reklamlänk

Så länge hjärtat kan slå Ljudbok

3.9/5

Författare: Birgitta Gunnarson

ljudbok

Introduktion

Så länge hjärtat kan slå är en fängslande feelgood roman skriven av Birgitta Gunnarson. Uppläsaren i den boken är Jessica Pellegrini som har mycket erfarenhet och lägger till en underbar stämning i berättelsen.

I sin debutbok bestämde Birgitta att skriva en historia om att våga att börja leva livet på nytt. I Så länge hjärtat kan slå ljudbok gratis får vi lära känna Bodil Olsson som kom till slutsats att hennes liv inte ser ut som hon ville att det ska när hon var yngre. Hon är besviken på sig själv, sitt liv och sin man. Nu är hon framför ett viktig val att göra.

Så länge hjärtat kan slå: Handling

Så länge hjärtat kan slå är en gripande feelgood roman fullspäckad med oväntade vändningar och fängslande beskrivningar som håller lyssnare om hjärtat. Huvudkaraktären i Så länge hjärtat kan slå ljudbok, Bodil Olsson är en så härlig person att man gillar henne på en gång.

Huvudhandlingen i Så länge hjärtat kan slå ljudbok kretsar runt Bodil och hennes liv. När hon har blivit ungefär femtio år inser hon att hon inte är nöjd med sitt liv. Hennes verklighet ser likadant tråkigt ut oavsett vad hon försöker göra. Allt det leder till att hon är besviken på sig själv, sin man och sina val som hon var tvungen att göra i det förflutna.

En dag bestämmer hon sätta stopp. Till hennes förvåning hennes man, Klas har också bestämd att han har fått nog och tänker flytta ut. Detta beslut gillas av dottern Petra som snart börjar berätta för mamman om vad som pappan hittade på.

Bodil i sin tur är tvungen att göra ännu flera viktiga och svåra val i sitt liv för att förstå vad hon egentligen saknar. De nya steg som står framför henne är särskilt svåra nu när hon äntligen kan ta dem.

Vågar Bodil att ändra sitt liv nu när hon är äldre och smartare? Vad är det som Klas gör att Petra och Bodil ska skratta så mycket av honom? Och vad är det som Bodil ska göra för att förstå vad hon vill ha av livet? Klarar Bodil att bryta sig fri från sin dagliga mönster? Svaren finns tillgängliga i den utmärkta romanen Så länge hjärtat kan slå ljudbok gratis.

Om författaren: Birgitta Gunnarson

Birgitta Gunnarson är en svensk författare som står bakom den utmärkta Så länge hjärtat kan slå ljudbok som publicerades under Modernista förlag.

Författarens Så länge hjärtat kan slå är hennes debutroman, men det finns planer att hon ska fortsätta med skrivande. Hennes stil och talang gör att hennes feelgood roman inte bara är beroendeframkallande men verkar skapa ett nytt sätt av beskrivning.

Så snart man fördjupar sig i Så länge hjärtat kan slå kan man lätt förstå varför boken får så stor popularitet i Sverige. Kvalitet av språket, mängden fantastiska beskrivningar och handlingar som griper lyssnare om hjärtat bevisar att författaren vet vad som en god feelgood roman ska bestå av.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk