reklamlänk

Så in i själen Ljudbok

4.3/5

Författare: Agneta Sjödin

ljudbok

Introduktion

Så in i själen är en utmärk bok som handlar om ett helt nytt sätt att förstå sig själv och sina egna tankar. Agneta Sjödin som är bokens författare tar lyssnare på en oförglömlig resa i djupet av lyssnarens egen själ.

I Så in i själen ljudbok delar hon av sig med sina råd, presenterar olika ideer och berättar om intressanta möten, platser och människor som hon har träffat världen runt. Boken Så in i själen är ett riktigt viktigt verk som på flera sätt och vis öppnar ögonen. En stor del av Agnetas liv hade hon ägnat åt att utforska människor världen över och förstå deras vändpunkter.

Så in i själen: Handling

Så in i själen av Agneta Sjödin är en engagerande och ögonöppnande bok borde lyssnas av alla. I sin Så in i själen ljudbok gratis delar hon av sig med sin fantastisk resa samt berättar om de mest intressanta historier som hon har hört under sin karriär som programledare.

Boken baseras främst på Agnetas podden under samma namn, Så in i själen. Det är just där hon träffar med intressanta människor som har något intressant att berätta. I varje avsnitt av podden delar sig gästerna av sina åsikter, allt det som de har gått igenom samt viktigaste vändpunkter. Romanen Så in i själen ljudbok är uppbyggt på samma sätt, men det är just Agneta som berättar om sin egen historia och blandar den med andras.

Det finns inte flera lika värdefulla och lärorika böcker som Så in i själen. Man lär sig genom erfarenhet eller med lärare som delar av sig med sin egen erfarenhet. Denna bok kan anses som en kunskapsförråd. Med flera exemplar från sitt eget och andras liv förklarar hon hur man kan titta in i sin egen själ för att förstå vad man egentligen vill ha av livet.

Agneta med Så in i själen ljudbok gratis besvarar på flera intressanta och viktiga frågor. Hon är inte rädd för att diskutera kontroversiella ämnen och uppmuntrar sina gäster att fördjupa sig i diskussionen. Vill du få veta vad är det för kunskap som Agneta vill dela av sig? Eller förstå varför det är så många som påstår att Så in i själen kan ändra perspektiv på livet? Få lyssna på Så in i själen själv för att få svaret.

Om författaren: Agneta Sjödin

Agneta Sjödin föddes den 20 juli 1967 i Norrbo socken i Hälsingland och är en svensk författare och programledare. Hon har i flera år varit känd tack vare programmet Fångarna på fortet. Hennes TV-karriär började redan 1990. Sedan dess har hon varit med om nöjesbranschen och blivit en av de mest kända svenska programledare.

Sjödins författarkarriär började 2005 med boken Vändpunkter: människor som vågat möta livet. Sedan dess är hennes arbete fokuserat på utforskningar av människor, deras beteende och historier. Mellan 2005 och 2021 har hon utgivit över 10 böcker.

En av hennes nyaste projekten är podden Så in i själen under samma namn som hennes nyaste Så in i själen ljudbok. I podden intervjuar hon intressanta människor och ser till att få fram det mest intressanta ifrån sina gästar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk