reklamlänk

Så förråddes Anne Frank Ljudbok

3.8/5

Författare: Rosemary Sullivan

ljudbok

Introduktion

Så förråddes Anne Frank skriven av Rosemary Sullivan, kanadisk poet, är en sorglig berättelse om en av de mest skrämmande tid i modern historia. Rosemary byggde Så förråddes Anne Frank i form av dagbok där hon väldigt detaljerad beskriver sina upplevelser och delar av sig med sina tankar.

Uppläsaren i Så förråddes Anne Frank ljudbok gratis har gjort ett underbart arbete. Callin Öhrvall Delmar som är rösten i Så förråddes Anne Frank ljudbok har sett till att lägga till den oförglömliga stämningen till denna sorgliga, djupa och ärliga berättelse.

Boken Så förråddes Anne Frank är ett fint förslag för alla som vill lära sig om hur realiteten under det andra världskriget såg ut.

Så förråddes Anne Frank: Handling

Så förråddes Anne Frank är en berättelse som för lyssnarna att öppna ögonen och förstå hur realiteten under Det Andra världskriget. Med Så förråddes Anne Frank ljudbok förklarar Rosemary på ett enormt engagerade och lärorikt sätt vad det egentligen betydde att leva i dessa tider och kämpa med verkligheten.

I Anne Franks dagbok får vi hitta flera minnen och upplevelser som Anne skrev ner i sin dagbok som en bara trettonårig flicka. Hon förklarar hur hon klarade att gömma sig för nazisterna i över två år och vad som hände när hon äntligen blev upptäckt.

Lite sen i Så förråddes Anne Frank ljudbok gratis får vi veta att hon blev sänd till koncentrationsläger. Det skrämmande stället fullspäckad med mord, sorg och helt enkelt skrämmande bilder är något som hon aldrig har glömt.

Man ska understryka att Så förråddes Anne Frank äntligen svarar på frågan om vad som egentligen hände att både Anne och hennes familj hittades av nazisterna. De flesta böcker och filmer aldrig svarar på frågan direkt, men nu efter över 70 år kommer Så förråddes Anne Frank ljudbok att svara på frågan så detaljerat som det går. Tack vare ny DNA-teknik och erfaren FBI-agenten Vince Pankoke får vi svar på denna ödande fråga.

Vill du få veta på hur Anne Franks liv såg ut? Eller undrar du kanske vad är det som hände att hon upptäcktes och tillsammans med familj skickades till koncentrationsläger? Kanske är hennes liv tillräckligt intrigerande att du vill ha fler detaljer ur flickans yngsta dagar? Så förråddes Anne Frank svarar på alla dessa frågor och visar den bestialska verkligheten och vardag av nazisterna och fångarna i koncentrationsläger.

Om författaren: Rosemary Sullivan

Rosemary Sullivan föddes 1947 och är kanadisk poet och författare. Hon specialiserar sig i biografier och har till med blivit Professor Emerita på Toronto Universitet.

Några av hennes allra populära verk är utan tvekan The Space a Name Makes publicerat 1986, Shadow Maker från 1995 och Stalin’s Daughter från 2015. Hennes hårt arbete orsakade att hon tilldelades med flera fantastiska priser och utmärkelser som Lorne Pierce Medal 2008, Pris för Nonfiction 2015 och RBC Taylor pris 2016.

Mellan 1982 och 2022 har hon publicerat minst 22 böcker. Sådana finaste verk som Labyrinth of Desire, Så förråddes Anne Frank eller The Guthrie Road har samlat flera beundrare kring Rosemarys böcker och trots flera års erfarenhet hennes popularitet ständigt ökar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk