reklamlänk

Rötter av blod Ljudbok

3.9/5

Författare: Lina Arvidsson

ljudbok

Introduktion

Rötter av blod är en ensamstående spänningsroman fullspäckad av snabba action, vändningar i handlingen och mörkaste hemligheter som avslöjas så småningom under bokens gång. Författaren bakom detta utmärkta verk är Lina Arvidsson som har på sitt konto några fantastiska böcker. Några av de andra mest populära är utan tvekan Ett hem att dö för eller Det borde finnas regler.

Uppläsaren i Rötter av blod ljudbok gratis är Sofia Berntson som med sin röst kryddar till boken. Längden av Rötter av blod ljudbok är perfekt balanserat då den är lite under tolv timmar lång. Det i sin tur gör att författaren hade tillräcklig mycket tid för att inleda karaktärerna ordentligt och sedan snabba på action i sin bladvändare, Rötter av blod ljudbok.

Rötter av blod: Handling

Rötter av blod är en historia som fryser blodet i ådrorna sedan första minuterna. Boken börjar med att vi får veta Sigrid. Kvinnan blir vaknat upp av polisen på kontoret där hon hade övernattat. Poliserna påstår att hennes man Peter har bränt ner deras hus i ett försök att lura försäkringsföretaget. Nu sitter han i fängelse och perspektivet ser inte särskilt bra ut.

Efter den drastiska början av Rötter av blod får vi veta att Sigrid ska hemma för första gång efter en lång tid. Då hon inte har ett annat val är hon tvungen att stanna hos sin mamma som bor mot byn utanför Bollnäs.

När hon kommer fram visar det sig att mamman hade gjort sig ovän med sina grannar. I området planerar ett vindkraftsbolag investera, men hon är starkt beslutat att inte få till en affär med bolaget. Hennes beslut i sin tur blockerar andra grannar då den delen av skogen som tillhör Sigrids familj är nödvändig för att projektet ska gå i lås.

I Rötter av blod ljudbok gratis får vi snart svar på vad det är som gör att Sigrids mamma inte är villig att sälja den delen av skogen som grannarna ber henne sälja. Och Sigrid ska vara tvungen att välja sidan och anpassa sig till den ansträngda relation som hon har med mamman.

Vad är det som stod bakom Peters beslut att bränna ner huset? Varför vill Sigrids mamma inte sälja skogen? Och varför har de två inte varit särskilt nära varandra i en så lång tid? Såklart svaret finns i Rötter av blod som noggrant beskriver alla de intrigerande handlingarna.

Om författaren: Lina Arvidsson

Lina Arvidsson är en svensk författare och skrivpedagog föddes 1981. Hennes författarkarriär började 2012 när hon publicerade boken Det borde finnas regler som några år senare efterföljdes med Rötter av blod ljudbok. Den har blivit en enorm succe och hade till och med filmatiserats år 2015 av regissören Linda-Maria Birbeck.

År 2014 utkom hennes roman Säg inte det här till någon som Lina bestämde sig att utge under pseudonymen Ariel Held.

Sedan hade hon varit engagerat i flera intressanta projekt för dagensbok.com eller Helsingborgs Dagblad samt skapat kurser i att skriva erotik.

Några av de finaste verk som kom ur hennes penna är utan tvekan Rötter av blod, Vänligen bygg inga berg och debutromanen Det borde finnas regler.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk