reklamlänk

Rockstjärnan Ljudbok

3.3/5

Författare: Annika Duvert

ljudbok

Introduktion

Rockstjärnan är en utmärkt deckare skriven av Annika Duvert. Boken är utgiven 2021 och dess ljudbok version är uppläst av Hanna K Schmitz.
Annika började sin författarkarriär för flera år sedan med sin En mördares spegelbild. Det är många som ställer hennes verk på samma piedestal som t. ex. Camilla Läckberg eller Mari Jungstedt.

Hennes nyaste bok, Rockstjärnan ljudbok är välskriven och får lyssnare på en fantastisk resa. Utredningen som hålls får man att försöka hitta svar på flera frågor som ställs från själva början. Det finns inte många lika interaktiva böcker som engagerar lyssnare på så många lager. Rockstjärnan ljudbok gratis är utan tvekan en deckare som är värt att få tag i.

Rockstjärnan: Handling

Rockstjärnan är en enormt engagerande och beroendeframkallande deckare. Huvudhandlingen är inte bara väldigt intressant, men också lärorik. Tack vare boken kan man förstå tänkande och processer bakom vissa grova brott.

Författarens konst, kunskap och talang gör att Rockstjärnan håller sig ihop. Alla konversationer och plotvridningar är resultaten av tidigare handlingar och det är nästan omöjligt att hitta några plothål. Det gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Denna fantastiska deckare börjar med ett mystisk död. I början av Rockstjärnan kan vi se att Mårten Blomqvist hittar kropp av en ung kvinna. Många spår pekar på att det var självmord. Det är dock tre människor som inte vill tro på det. Kvinnans föräldrar påstår att hon aldrig skulle vilja ta livet av sig. Mårten Blomqvist som hittade henne död också håller överens med föräldrarna.

Snart efter det får vi lära känna Ella Sandberg. Hon ska få göra en intervju med självaste Mikael Hellström, musiker i en av världens största hårdrocksband. Ella blir nyfiken på det konstiga fallet som polisen utreder. Hon också börjar ställa frågor och söka sanningen. Kan det faktiskt vara så att den kvinnan blev mördat? Vad som egentligen hände den dagen? Kan Mårten och hennes föräldrar ha rätt att det inte var självmord?

Ju mer gräver Ella i historien, desto farligare den blir. Snart kommer det fram att mordfallet har att göra med den allra mest kända hårdrocksbandet som Mikael Hellström är sångare i. Kommer de hitta svar på vad som hände med kvinnan? Svar på denna och flera frågor finn i Rockstjärnan ljudbok gratis.

Om författaren: Annika Duvert

Annika Duvert är en svensk författare och föddes 1968. Hon har skrivit böcker sedan flera år och de flesta tillhör deckargenre. En av hennes mest populära serien betraktar om kriminalinspektör Alexandra Steen.

Författaren har talang att bygga upp intressanta historier med riktigt ovanliga plotvridningar. Annikas cliffhangers är riktig toppklass och kan överraska själv de mest erfarna deckarälskare. Med sina fina , intressanta ideer skapar hon oförglömliga stämning som lockar till och med lyssnare som inte brukar lyssna på deckare.

Hennes senaste verk, Rockstjärnan är utan tvekan en bra början för att få smaka på Annikas stil. Rockstjärnan är fullspäckad med finaste beskrivningar, snabb action och riktigt smaklig handlingen som påminner varför det är så lätt att gilla deckare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk