reklamlänk

Renoveringsobjekten Ljudbok

3.9/5

Författare: Eli Åhman Owetz

ljudbok

Introduktion

Renoveringsobjekten är en härlig roman skriven av en Eli Åhman Owetz. Författaren har några stora internationella succer i sin karriär. Boken har utgivits 2020 och blir mer och mer populär sedan dess.

Romanen Renoveringsobjekten är en vacker berättelse om kärlek, vänskap och bygemenskap. Den låter man att slappna av i fåtölj och glömma om den verkliga världen på en stund.

Lyssnare av Renoveringsobjekten ljudbok får följa Susanne på hennes nya väg i livet. Hon har nämligen brutit upp från sitt äktenskap och försöker att hitta sig själv på nytt. Det leder till massa konstiga och intressanta plot vridningar som kommer att väcka i oss massa härliga känslor.

Renoveringsobjekten: Handling

Renoveringsobjekten berättar om en ibland sorglig, ibland härlig upplevelser av Susanne. Hon har nyligen brutit upp med sitt tidigare liv för att börja leva på nytt med nya utmaningar och förväntningar.

Hennes tidigare liv var ganska framgångsrik, men på samma tid passionslöst. Trots att hon var gift och hade ett bra jobb i en arkitektfirma kände hon att något saknas. Därför lämnade hon sin man och jobb för att hitta sitt nya väg i livet. Det leder dock till en rad oväntade händelser som hon inte var förberedd för.

Hennes nya jobb verkar vara ett drömuppdrag. Hon kommer att rita om en fabrik till en lyx konferansanläggning. Ju mer hon gräver in och pratar med ägarparet som vill sätta projektet i livet desto mer tveksam hon blir. Hela projektet verkar påverka hennes nära och kära från det tidigare livet. Minnen från förr kommer tillbaka och hon börjar känna sig ansvarig för vad som föregår.

Alla de härliga människor som var där för henne hela livet kan förlora sina hus. Vad kommer att hända med de som levde i Grävinge hela sitt liv? Vad med hennes gamla vänner och nära?

Hon har hamnat i ett ställe där hon inte vill vara, men på samma tid kan hon vara den enda som kommer att rädda de oskyldiga. Hon får lära känna också en man som får henne att skratta, känna sig bekvämt och kvinnlig med. Och det är något som hon har saknat som inget annat i världen.

Var hennes beslutt att ändra sitt liv en bra början? Kommer hon att lyckas att fixa hela situation? Svar på dessa frågor finns i Renoveringsobjekten ljudbok gratis.

Om författaren: Eli Åhman Owetz

Eli Åhman Owetz är en svensk författare och journalist föddes 1962. Hon beskriver sig själv till och med som lantbrukardotter och hemvändare. Hennes journalistkarriär varade över 25 år.

Hon debuterade 2013 med Anna-Lisas Antik. Denna bok är också den första delen i Anna-Lisa-serien. De tre efterkommande böckerna i serien är Anna-Lisas val, Flickorna i speceriaffären och En sommar på luffen.

Det är dock inte de enda populära böckerna som Eli har skrivit. Det är värt att rekommendera Brevvännerna som fick andra plats i Årets bok 2020 och såklart dess fristående fortsättning Renoveringsobjekten som kom ut 2020. För den andra delen, Renoveringsobjekten ljudbok gratis har hon till och med fått många positiva recensioner från bokkritiker över hela landet.

Nu för tiden delar hon sin tid på skrivande men också jobbar som verksamhetsutvecklare på ett studieförbund.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk