reklamlänk

Rebell: Min flykt från Saudiarabien till frihet Ljudbok

4.3/5

Författare: Rahaf Mohammed

ljudbok

Introduktion

Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet är ett viktigt verk baserat på fakta skriven av Rahaf Mohammed. I sin Rebell ljudbok gratis berättar hon vad som krävdes av henne att ta sig an det svåra och farliga beslutet att ifrågasätta de muslimska normerna. Hon har betalat ett stort pris för sina ord som hon delar av med sig i Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet.

Det fantastiska Rebell ljudbok är ett riktigt ögonöppnande mästerverk. Hennes magiska minnen blandade med den otroliga uppläsningen av Siham Shurafa gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. De detaljerade beskrivningar och snabba tempot gör att Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet är med enkla ord beroendeframkallande.

Rebell: Min flykt från Saudiarabien till frihet: Handling

Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet är en relativt kort men underhållande och särskilt spännande roman baserat på författarens egna upplevelser. I sin Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet ljudbok gratis förklarar hon steg för steg vad hon var tvungen att gå igenom som kvinna hemma i Saudiarabien.

Det unika vittnesmålet, gripande beskrivningar och riktigt sårbara upplevelser som Rahaf berättar om i Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet ljudbok gratis får man att tveka på mänsklighet. Traditioner är något som i de flesta kulturer ska vara vackra och på något sätt få en att vara stolt över sin kultur.

Men traditioner i Saudiarabien har inget att göra med skönhet. Enligt vittnesmålet av Rahaf i Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet ljudbok har hon flera gånger utsatts för övergrepp och massa orättvisor. Till och med Rahafs egen familj, bröderna, far och farbröder betraktar kvinnor, inkluderande Rahaf som en slav.

Den muslimska kulturen i Saudiarabien tränar kvinnor till att vara undergivna och ha så lågt självförtroende som möjligt. I Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet ljudbok får man lära sig att tack vare sådana handlingar får männen att ta över kontrollen över kvinnorna. Men inte över alla.

Rahaf berättar i Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet ljudbok om vändpunkten när hon sade stopp och bestämde sig att fly ifrån det sjuka stället. Hon började ifrågasätta alla regler, kulturen, traditioner och allt som gjorde att kvinnor hade inga rättigheter. Tyvärr har det kostat henne mycket som hon beskriver i sin Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet.

Om författaren: Rahaf Mohammed

Rahaf Mohammed är en författare som ursprungligen kommer från Saudiarabien. I sina böcker ifrågasätter hon de muslimska traditioner, kulturen och allt som hjälper araberna att betrakta kvinnor utan respekt.

Två av hennes mest framgångsrika och populära böcker är utan tvekan Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet och Kapitallinen som redan några månader innan publiceringen har samlat flera beundrare och får Rahaf att snabba på arbetet över boken.

I Rebell : Min flykt från Saudiarabien till frihet delar hon av sig med sina egna tankar, beskriver sina upplevelser och utan rädsla förklarar hon vad livet och hennes vardag såg ut när hon var kvinna hemma i Saudiarabien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk