reklamlänk

Z i betyg Ljudbok

4.7/5

Författare: Zack Zombie

ljudbok

Introduktion

Rättvisa före nåd är en av mest spännande böcker i deckargenre som finns. Serien Atlee Pine som Rättvisa före nåd ljudbok är den fjärde delen av, är en av de mest populära deckarklassiker. Författaren bakom den utmärkta boken är ingen annan än David Baldacci som har hittills sålt över 150 miljoner böcker.

Uppläsaren i Rättvisa före nåd ljudbok gratis är ingen annan än Reine Brynolfsson som mest sin fantastiska röst kryddar till händelserna i boken. Det är också viktigt att understryka hur utmärkt har Rättvisa före nåd översatts till svenska av John-Henri Holmberg.

Den nästan fjorton timmars lång ljudbok är fullspäckad med utmärkta intriger och toppklass vändningar som håller lyssnarna i spänning hela vägen ut. Deckaren kan rekommenderas för de som tycker om högsta klass kvalitet i böcker.

Rättvisa före nåd: Handling

Rättvisa före nåd är den fjärde delen i serien Atlee Pine och är lite engagerande och utmärkt deckare som alla tre föregående böcker i serien. Författarens stil, kvalitet och översättningen och uppläsning av Reine gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Huvudhandlingen i Rättvisa före nåd ljudbok gratis kretsar runt Atlee Pine som arbetar som FBI-agent. Han är fortfarande på jakt efter ny information gällande kidnappingen av Mercy. Hon har nyligen fått några ledtrådar som gör att man kan dra slutsats att hennes syster Mercy har klarat att undkomma sina kidnappare.

Allt det gör saken ännu mer komplicerad och det är flera frågor som kommer upp. Vad som hände med Mercy? Varför blev hon försvunnen utan de minsta spår? Vad är det som egentligen hände den dagen när hon försvann?

Snart får hon ett fall som kommer att hjälpa henne gå fram med hennes privata utredning. Hon tror att de ledtrådarna som hon har hittat kommer att hjälpa henne med att svara på några viktiga frågor och ska ge henne klarhet om varför deras föräldrar övergav Atlee som barn.

Händelserna i Rättvisa före nåd ljudbok ska göra att Atlee ska vara tvungen att riskera allt ännu en, sista gång. Kommer Atlee att vågas göra det som krävs för att finna ut vad är det som egentligen hände i det förflutna? Varför skulle deras föräldrar överge just henne?

Boken Rättvisa före nåd är en fristående bok i serien, men det föreslås att man ska lyssna på de föregående böckerna i serien innan man börjar den här. Mängden av detaljer och viktiga beskrivningar gör att det kan vara svårt att hända med handlingen i Rättvisa före nåd ljudbok utan att veta vad som hände tidigare i serien.

Om författaren: David Baldacci

David Baldacci är en amerikansk författare föddes den 5 augusti 1960. Baldacci arbetade som jurist innan han blev författare på heltid. Han har fått enorm popularitet tack vare sin debutbok Absolute Power som har till och med filmatiserats med Clint Eastwood i huvudrollen.

Alla hans böcker regelbundet hamnar på New York Times bästsäljarlistor och snabbt blir internationella bästsäljare- Hittills har böcker från hans bibliografi sålts i över 115 miljoner exemplar, men detta nummer ständigt ökar.

Hans mest kända serier är Kamelklubben, King och Maxwell, A. Shaw, John Puller, Will Robie, Amos Decker, Aloysius Archer och Atlee Pine där Rättvisa före nåd som är senaste boken i serien.

För fina verk får han flera priser och utmärkelser. Hans böcker översatts till över 45 språk och publiceras i mer än 80 länder.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk