reklamlänk

Räkna hjärtslag Ljudbok

4.3/5

Författare: Katarina Widholm

ljudbok

Introduktion

Räkna hjärtslag är en gripande historia skriven av Katarina Widholm. Ljudboken är över tolv timmar lång som ger enorm möjlighet att lära känna huvudkaraktären ordentligt och skapa en oförglömlig relation. Allt det kryddas till med den utmärkta uppläsaren, Katarina Ewerlöf som med sin röst och talang skapar en underbar stämning.

Katarina Widholm i sin Räkna hjärtslag ljudbok tar lyssnare tillbaka i tiden till året 1937. Hon berättar en historia av Betty som lämnar sin hemstad för att arbeta för doktorsfamilj i Stockholm. Tyvärr förväntningarna av doktorinna är större än vad Betty kan göra. Lyckligtvis har hon nyblivna vänner som kan hjälpa henne att förstå vad som är viktigt i livet.

Räkna hjärtslag: Handling

I Räkna hjärtslag tar oss författaren på en oförglömlig resa bak i tiden. Huvudhandlingen kretsar runt Betty och hennes liv. Det är året 1937 när den 17-åriga Betty bestämmer sig att flytta ifrån hemstaden för att söka bättre liv i Stockholm. Tyvärr är det inte så lätt som hon trodde i själva början och oväntat hamnar hon i en svår situation.

Situationen i Räkna hjärtslag blir inte bättre när man inser att det var särskilt svåra tider för svenska kvinnor. De betraktades riktigt dåligt och man boken understryker det på ett ganska brutalt sätt. Mängden beskrivningar, personbeskrivningar gör det lättare att föreställa sig alla de pågående situationer som huvudkaraktären var tvungen att kämpa med.

Katarina Widholm har sett till att den första boken i serien om Betty ska vara perfekt. Mängden detaljer och småsaker som man märker efter andra eller tredje gång man har lyssnat klart på Räkna hjärtslag ljudbok är helt förvånande. Man kan utan minsta tvekan säga att det finns nästan inga hål i handlingen. Alla historier och personer verkar stämma överens.

Vad mer, det är inte bara kvalitet av språket i Räkna hjärtslag ljudbok som är perfekt utan hela boken är med enkla ord beroendeframkallande. Man kan inte ta sig ifrån lyssnandet av Räkna hjärtslag ljudbok gratis på grund av alla de plotvridningar, fantastiska, djupa karaktärer och stämningen som förstärks med hjälp av erfaren uppläsare, Katarina Ewerlöf.

Vill du lära känna Betty och få se vilka som upplevelser var hon tvungen att gå igenom för att hitta sitt mål i livet? Eller vad är det som orsakade att hennes kärlek Martin försvinner utan förklaring? Dessa och flera saker förklaras i Räkna hjärtslag ljudbok gratis.

Om författaren: Katarina Widholm

Katarina Widholm är en av de mest originella svenska romanförfattare. Hon föddes 1961 i Bergsjö i hälsingland och påbörjade sin författarkarriär år 2009. Det var då hon släppte sin första barnbok Jina med J. Den var publicerat i samarbete med Kikkuli förlag som hon fortsatte skriva för fram till 2018.

Kikkuli förlag var den huvuda för fem av seks böcker som Katarina publicerade mellan 2009 och 2021. Några av de viktigaste är Korpen och Anders, Lära hundar simma och debutboken Jina med J.

År 2021 påbörjade hon serien om Betty som hon planerar fortsätta. Det är planerat att andra boken om Betty ska släppas år 2022. Hittills har hon släppt bara en bok i serien, Räkna hjärtslag.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk