reklamlänk

Psykopatens handbok Ljudbok

4.1/5

Författare: Maria Oldenstedt

ljudbok

Introduktion

Psykopatens handbok är en slags blandning av biografi och en lärorik guide. I sin Psykopatens handbok ljudbok gratis förklarar Maria Oldenstedt hur som hennes liv såg ut genom över tio år med en man som är psykopat. Med Psykopatens handbok försöker hon förklara hur han misshandlade henne både psykiskt och fysiskt. Det skrämmande Psykopatens handbok ljudbok är en riktigt viktig biografi att lyssna på.

Uppläsaren i Psykopatens handbok ljudbok gratis är Viktoria Flodström. Hennes magiska, beroendeframkallande röst och erfarenhet gör att Psykopatens handbok ljudbok är riktigt autentisk. Man får känna igen hennes tidigare ljudböcker som Min pojkväns dubbelliv, Låt mig gå, Vända blad, Kan du älska mig och flera.

Psykopatens handbok: Handling

Den här viktiga biografi, Psykopatens handbok, borde vara ett måste för alla ungdomar och äldre människor. Från Psykopatens handbok får man lära sig inte bara om Maria Oldenstedts tragiska liv med psykopat, men också hur psykopater beter sig.

Psykopatens handbok fokuserar sig starkt på Maria och hennes förflutna. Hon förklarar steg för steg hur hennes vardag hade sett ut i över tio år. Genom åren har hennes man misshandlat henne både psykiskt och fysiskt. I Psykopatens handbok ljudbok får man lyssna på perfekta exemplar av hur psykopater torterar sina offer.

Som det anges i Psykopatens handbok har Marias man begränsat henne i flera långa år. Hon var beroende av honom. Han hade sett till att ingen skulle få se på vad som hände hemma hos de. Det är helt naturligt för psykopater att begränsa relationer för att skapa ett miljö där offret inte får till och med söka hjälp.

Trots att på ytan hade Maria sett ut som en framgångsrik stylist hade hon varit en bara liten, skrämd flicka inne. Hennes man kontrollerade henne i varenda aspekt av liv. Över elva års erfarenhet i ett dysfunktionellt förhållande har förändrat henne djupt, men hon vet att det är flera kvinnor som henne som behöver hjälp.

Nu efter flera år har Maria klarat att bryta med sitt gamla liv. Genom att dela av sig med sina minnen, historier och förflutna i Psykopatens handbok vill hon visa andra hur liv med psykopat hade sett ut i hennes fall. Samtidigt delar hon av sig med över femton regler, olika råd och tips för de som precis som Maria sitter fast i lika dysfunktionella förhållanden.

Om författaren: Maria Oldenstedt

Maria Oldenstedt är en stylist, make-up artist och författare. Hon har under flera år vunnit flera fantastiska pris som frisör medans hon var i ett toxiskt förhållande med en psykopat.

Hon påbörjade sin författarkarriär med en spännande, lärorik och riktigt viktig biografi Psykopatens handbok. I boken berättar Maria om sitt förflutna, minnen, olika upplevelser och med enkla ord vardagen som hon var tvungen att överleva med sin psykopatiska man.

Nu efter att hon hade avslutat den delen av livet vill hon dela av sig med sina råd, allt hon lärde sig genom åren och hjälpa de som fortfarande är fastna i dysfunktionella förhållanden.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk