reklamlänk

Pojken som försvann Ljudbok

4/5

Författare: Cecilia Sahlström

ljudbok

Introduktion

Ännu en gång återkommer Cecillia Sahlström mer en fascinerande psykologisk thriller i serien om Sara Vallen, Pojken som försvann. Den tredje boken i serien, Pojken som försvann ljudbok gratis är en utmärk uppföljare av boken I egna händer som har fått särskilt goda recensioner av både kritiker och vanliga lyssnare.

Uppläsaren både i Pojken som försvann ljudbok gratis som i hela serien är Maria Lyckow som man får känna igen från de bästa svenska kriminalromaner. Hon är en riktig ikon och hennes röst har hittills kryddat till flera underbara ljudböcker förutom Pojken som försvann som Det otänkbara, Det är min tur nu, Roskoden eller När fjärde ljuset brinner.

Pojken som försvann: Handling

Pojken som försvann är en stark och sorglig berättelse om ett märkligt försvinnande. I Pojken som försvann tar oss Cecillia på en lång resa över tjugo år tillbaka i tiden till året 1998. Där får vi följa en utredning efter försvinnandet av tvåårig pojke. Det som polisen vet är att pojken var lämnad i förskola i Lund och när hans mor ville plocka honom var han redan borta.

Den långa utredningen i Pojken som försvann ljudbok för flera år sedan samlade några detaljer, men fallet är olöst. Trots stora ansträngningar av polisen och det lokala samhället klarade de inte att hitta pojken.

Efter över tjugo år påminner fallet om sig själv när Sara leder en annan utredning. Hon får tips om den försvunna pojken och gräver i saken på nytt. Tyvärr kan Sara inte fokusera sig på utredningen fullt ut eftersom hon måste ta hand om sina döttrar Klara och Bella. De två tjejer är utsatta för trakasserier av en grupp unga män.

Saras döttrar startar en studentprogram som kommer att ensamstående studenter i deras skolen. Det gör att nazigruppen förstör dem. Allt eskalerar snabbt när en av studenterna som Klara och Bella försökte att hjälpa till hittas död med ett hakkors inristat på pannan. Allt pekar på gruppen av killar med nazisympatier.

Vem som egentligen står bakom det dramatiska mordet på Reza i Pojken som försvann ljudbok? Hur är detta kopplat till försvinnandet av lilla pojken för över tjugo år sedan? Och vad är det som Sara ska vara tvungen att gå genom den här gången? Pojken som försvann ljudbok svara på dessa frågor och ännu flera intressanta saker.

Om författaren: Cecilia Sahlström

Cecilia Sahlström är en utmärk svensk författare av kriminalromaner från Skåne. Hennes författarkarriär påbörjade med den fantastiska berättelsen Vit syren som påbörjade hela serien om Sara Vallen. Efter den stora succen förstod hon att hon vill fortsätta med skrivandet.

Hennes tidigare karriär som polis med flera år erfarenhet inspirerar henne och hjälper till med att skapa beroendeframkallande handlingar i hennes böcker. Hittills består serien om Sara Vallen av sju böcker varav Vit syren, I egna händer och Pojken som försvann är de allra mest populära.

För sina böcker har hon samlat några viktiga priser och utmärkelser men framför allt har hon samlat flera beundrare i hela Sverige. Hennes popularitet ständigt ökar och man kan klart se hur snabbt hon utvecklar som författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk