reklamlänk

Pojken i källaren Ljudbok

4.2/5

Författare: Stephen Smith

ljudbok

Introduktion

Pojken i källaren: En sann historia om grymhet och tortyr är en dramatisk biografi skriven av Stephen Smith. Det som är mest sorgliga och fruktansvärda i Pojken i källaren är att den är baserat på fakta.

Steve som är bokens huvudkaraktären berättar om sin barndom. Allt det hände i början av 1960 talet. Eftersom han föddes utanför äktenskapet föräldrarna dolde honom för att världen inte ska få veta om att han finns.

Det var tretton år av tortyr och titelns grymhet. Han levde i ett mörklagt rum och bara några saker omkring sig. Det enda han hade var han själv och fantasi. I Pojken i källaren ljudbok gratis delar han med sina minnen och upplevelser.

Pojken i källaren: Handling

Pojken i källaren: En sann historia om grymhet och tortyr är den 84 del av serien Sanna berättelser. Boken berättar en sorglig och autentisk historia av Steve som i tretton långa år doldes i ett mörk rum.

I Pojken i källaren berättar han om sin barndom och hur hans liv såg ut i källaren. Han var tvungen att gå genom fysisk smärta och psykiska, brutala tortyren. I sitt mörka rum hade han bara några saker sådana som en enkelsäng, glödlampa och ett bord.

Det var dock en sak som hjälpte honom och som ingen kunde ta från honom. Hans fantasi. Hela dagarna tillbringade han på sina drömmar, fantasier i sina låtsasvärldar. Det var hans enda hopp och bara det hjälpte Steve att genomgå den fysiska smärta och tortyrer som hans föräldrar orsakade.

Så var det tills han blev tonåring. Genom hela livet har sett den verkliga världen bara några gånger. All hans barndom berövades han dagsljus, vänner och spel. Han visste nämligen inte vad mänsklig närhet betyder.

När han äntligen bestämmer sig att fly från sitt fängelse hamnar han i själv värre ställen. Aston Hall och St William’s Catholic School var nämligen två platser med värsta misshandelsfall i hela England. Värre kunde det inte bli.

Stephens historia berättar hur äckel verkligheten är ibland. Tyvärr som det är synlig i Pojken i källaren ljudbok gratis hela situation är stark påverkad av dåtidens samhälle. Därför förutom att Pojken i källaren är väldigt sorglig och brutal är den också väldigt lärorik och ögonöppnande. Om man gillar äkta historier som får en att reflektera över livet då är denna ljudbok ett perfekt förslag.

Om författaren: Stephen Smith

Stephen Smith är brittisk författare och mannen som överlevde händelserna i Aston Hall. Efter flera år bestämde han att bryta tysthet och berätta om vad som hände i hans barndom.

I sin bok Pojken i källaren delar han med sin chockerande minnen och grymt, gripande historia. Den kan verkligen sätta fart på känslorna, men tyvärr bara de negativa. Pojken i källaren ljudbok är en sorglig berättelse hela vägen från första till sista minut.

Författarens äkta och drastiska beskrivningar är inte lätta att hantera samt själva tanken att detta får förekomma än idag gör ont. Barndom är den mest magiska tid i livet och inget barn borde uppleva ens en del av vad Stephen var tvungen att acceptera som sin realitet i över 14 år.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk