reklamlänk

Plugghästen Sune Ljudbok

4.6/5

Författare: Anders Jacobsson & Sören Olsson

ljudbok

Introduktion

Plugghästen Sune är den 48:nde delen i serien om Sune. Författarna bakom serien är Anders Jacobsson och Sören Olsson. En av författarna, Anders är också bokens uppläsare som gör att man kan rätt förstå vad som var viktigt att understryka i boken.

Det är såklart svårt att hitta någon som inte känner igen Sune. Karaktären är en riktig popkulturens stjärna och en av de mest kända barnbok symboler. Eftersom serien påbörjades redan 1984, är den välkänd av flera generationer. Det är därför Plugghästen Sune ljudbok gratis är så underhållande för både barn och föräldrar som kan påminna sig själv om sin barndom.

Därför är Plugghästen Sune ljudbok ett förslag som inte får att hoppas över. Minnen som Plugghästen Sune ljudbok ska skapa kommer att vara fina både för de unga och äldre.

Plugghästen Sune: Handling

Sune som är huvudkaraktären i Plugghästen Sune är en av de mest kända karaktärer i den svenska popkulturen. Han är älskad av både äldre och yngre lyssnare eftersom de första serierna om Sune publicerades redan 1984. Rätt efter den första publiceringen har Sune blivit en viktig symbol för ungarna och så har det varit i över 30 år.

Vår roliga Sune också den här gången i Plugghästen Sune levererar massa underbara och oförglömliga minnen. Han är en vanlig pojke, men älskar att lära sig nya saker. Såklart inte alla vuxna tror på det då han inte alltid är en sådan exemplarisk pojke.

Den här gången får vi se hur att Sune älskar skolan. Han verkar vara en fin exempel för alla sina vänner på skolan. Det spelar faktiskt ingen roll vilken som ämne han ska lära sig, alla som finns är hans favorita.

Såklart snart börjar han förstå att tjejerna på skolan tycker om honom mer och mer. Ju klokare han blir, desto mer intresse visar de åt honom. Och vår favorita Sune gillar när tjejer är intresserade i honom.

Allt det gör honom till en pojke som kunde lika väl bli lärare i framtiden, men det finns en sak som får honom att vara orolig. Det är eleverna från den nionde klassen och deras konstiga beteende. Det hörs att de duschar med kläderna och massa andra saker som får honom att känna sig lite otryggt.

Vad som ska vi lära oss tillsammans med Sune i Plugghästen Sune ljudbok gratis? Kommer han att vara lika rolig och underhållande karaktären som i alla de föregående böckerna? Svaret finns såklart i Plugghästen Sune ljudbok.

Om författaren: Anders Jacobsson och Sören Olsson

Anders Jacobsson och Sören Olsson är en av de mest kända svenska barnboksförfattare. I flera år samarbetar de på den jätteberömda serien om Sune, en ung pojke. Den folkkära serien har samlat otroligt många beundrare runt hela Sverige redan i sina första dagar. I själva början var den uppläst i Radio för att sedan bli också tillgänglig i pappersform.

Anders Jacobsson eller rättare sagt Jan Anders Jacobsson föddes den 4 augusti 1963 i Karlskoga församling. Då han var bara 20 år bestämde han att göra något i barnlitteraturen som aldrig fanns tidigare. Tillsammans med Sören Olsson skapade de karaktär av en liten pojke som visade hur världen ser ut från hans perspektiv. Det är precis vad vi kan erfara när vi lyssnar på Plugghästen Sune. Författaren visar pojkens känslor, tankar och situationer på samma sätt som de skulle ses av barn.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk