reklamlänk

Petra Mede Ljudbok

3.9/5

Författare: Petra Mede

ljudbok

Introduktion

Svindlande stunder i Blackeberg skriven av Petra Mede är en humoristisk vandring och Petras själv biografi. I sin fantastiska Svindlande stunder i Blackeberg ljudbok gratis berättar hon om sitt förflutna, minnen och viktigaste upplevelser ur sitt liv. Svindlande stunder i Blackeberg ljudbok visar vilka som toppar och dalar hade hon stött på i sin vardag.

Uppläsaren i Petra Mede ljudbok gratis är själva författaren. Hennes röst gör att hennes självbiografi Petra Mede blir ännu mer autentisk och beroendeframkallande. Ibland får man glömma om att Petra Mede ljudbok är hennes andra inläsning. Allt det gör bara att man vill ha mer och få lyssna om hur hon är som person.

Petra Mede: Handling

Svindlande stunder i Blackeberg som Petra Mede har skrivit är en kort, men ganska humoristisk och viktig självbiografi. I sin bok berättar Petra Mede om sin uppväxt, tonårstid och vad hur hon tänkte genom åren.

Tack vare minnen som Petra Mede delar av sig kan man lära sig mycket om vad perfektion egentligen betyder samt sådana saker som baletton och mycket mer som efter en tid blir en naturlig del av hennes närvaro.

Ju djupare i minnen av Petra Mede ljudbok gratis desto mer fakta ur hennes förflutna kommer fram. Man får lyssna om de glimtar av dansvärldens sublimitet samt flera intressanta hemligheter. Petra Mede säger klart och tydligt att kroppsideal som propageras i dansvärlden är helt osund och understryker flera situationer som visar att den professionella dansvärlden är långt från konst och förväntningar om sportsliga beteende.

Genom Svindlande stunder i Blackeberg berättar Petra Mede ljudbok också om hur hennes närmaste vänner blev offer till den nyupptäckta sjukdomen aids. Det var tiden i hennes karriär som alla hennes kompisar använde för att leva livet utan självförakt.

Petra Mede berättar om de personer runt sig när hon var yngre. Helt klart och tydligt pekar hon på osunda beteenden. Ibland väldigt personligt tar hon fram vissa fakta som visar hon nöjesbranschen fungerade då för tiden. Några av hennes jämförelser visar klart att inte alla saker har ändrat trots att flera år har gått.

Den nyaste Svindlande stunder i Blackeberg är inte en slags ljudbok som man får hoppa över. Trots att Petra Mede ljudbok är bara lite under fem timmar lång, är det ett måste för alla som intresserar sig i dansvärlden.

Om författaren: Petra Mede

Petra Mede föddes den 7 mars 1970 och är en av de mest populära skådespelare, ståuppkomiker och programledare i Sverige. Hon har i flera år varit starkt bunden med nöjesbranschen. Tack vare sin karriär som dansare fick hon bli med i elitgruppen och fortsätta sin karriär.

Petras karriär tog fart efter att hon deltog i en tävling i ståuppkomik. År för år har hennes succeer blivit större och större för att sedan visa sig upp i sådana TV-programmen som Morgonsoffan, Parlamentet Hjälp eller Cirkus Möller.

Ytterligare i karriären har hon till och med lett stora galor som Guldbaggegalan, Melodifestivalen 2009 och Eurovision Song Contest 2013 i Malmö där för första gången i flera år var hon den enda programledaren.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk