reklamlänk

Paradis City Ljudbok

3.4/5

Författare: Jens Lapidus

ljudbok

Introduktion

Paradis City ljudbok gratis är skriven av en otroligt skicklig författare, Jens Lapidus. Hans föregående böcker har nått enormt succe både i Sverige och utomlands. I Paradis City kan man lätt känna stämning från de tidigare böckerna, men det inte gör boken tråkig. Tvärtom, det är författarens stil som gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet tills man är klar.

Det är en helt spännande berättelse som visar framtidens dystopi från ett nytt perspektiv. Det är många intressanta frågor som Jens ställer och svarar på. Paradis City är en slags bok som får en att tänka på sitt liv. När som borde man sluta att lyda order? Vad som egentligen är heder?

Jens Lapidus återkommer med Paradis City ljudbok som är ett svar på hur som ser ut ett land som håller på att falla isär.

Paradis City: Handling

Huvud handlingen börjar på Sveriges nationaldag.. Trots sommarhettan har flera tusen personer blir med på torget. Snart kommer inrikesminister, Eva Basarto Henriksson hålla sitt tal. Järva särområdet är inte särskilt tryggt plats för politiker. Området är fullspäckad av farliga gängen, organisationer och andra grupperingar som hade hotat henne i det förflutna. Hon tänker dock inte visa att hon är rädd för någon och bestämmer sig komma ut på scenen.

När hon påbörjar sitt tal och hennes röst ekar, en okänd angripare kastar en sko som träffar henne i huvudet. Det gör att hon ramlar omhopp. På samma tid en polis blir skott. Det som är särskilt skrämmande är att kravallstaketen inte står ut med folk. Den faller ned och det inte längre finns någon barriär som håller henne från folkmassan.

Hon faller medan polisens blod sipprar ut då han fick skottet i kropp trots att han hade skyddsvästen på sig. Emellertid kör det en bil genom torget och vräker in Eva i bilen. Fredrika Falck får i uppdrag att hitta kidnapparna. Ledningen vill ha svar, oavsett metoder. Inspektören har ett ovanligt och riktigt svår fall att lösa. Kommer hon att lyckas? Vem är kidnapparna? Klarar hon att hitta ministern vid livet?

Paradis City är actionfylld berättelse som håller lyssnaren i spänning hela vägen från första till sista minut. Ju mer man fördjupar sig i historien desto svårare blir det att ta sig ifrån lyssnandet. Författarens talang att bygga upp intressanta frågor om handlingen i lyssnarens huvud gör Paradis City ljudbok gratis en av de bästa förslag för deckarälskare.

Om författaren: Jens Lapidus

Jens Jacob Lapidus är en svensk författare och jurist. Han föddes i Stockholm den 24 maj 1974. Han fick enormt popularitet för sina underbara kriminalromaner och kunskap om Stockholms undre värld.

Mellan 2006 och 2021 har han skrivit över tretton framgångsrika böcker. Han har såld över 1,3 miljoner av sina böcker. Hans debutbok var en av hans största succeer då den står för mer än hälften av antalet salg.

Hans nyaste kriminalroman, Paradis City, anses vara en av de bästa böcker han har skrivit någonsin. Den är jämför av kritiker med sådana av hans framstående böcker som Aldrig fucka upp, Livet deluxe eller till och med Snabba cash.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk