reklamlänk

Papperspalatset Ljudbok

3.8/5

Författare: Miranda Cowley Heller

ljudbok

Introduktion

Papperspalaset skriven av Miranda Cowley Heller är en vacker berättelse om Elle Bishop, trebarnsmor. Boken är översätt till svenska av Jan Hultman och Annika Hultman-Löfvendahl som klarade att avspegla den originella stämningen, stilen och skrivtalang som Miranda har.

Uppläsaren i Papperspalaset ljudbok gratis är Gunilla Leining som man kan känna igen från sådana ljudböcker som Obscuritas, Pappas pojke, Broder Jakob eller serien om de sju systrarna. Med sin underbara röst klarar hon inte bara att skapa den oförglömliga stämningen men också understryka de viktigaste delarna på ett emotionellt sätt.

Detta fantastiska verk, Papperspalaset ljudbok gratis, är det perfekta förslag för alla som tycker om samtidsromaner med djup handling och intressanta karaktärer.

Papperspalaset: Handling

Papperspalaset är en otroligt vacker, delvis sorglig, men också realistisk samtidsroman. Miranda Cowley Heller använder sig av Elle Bishop som är huvudkaraktären i Papperspalaset för att visa hur svåra dilemma står man inför i sitt liv ibland. De djupa tankar man får medan man lyssnar på Papperspalaset ljudbok gör att det inte går att ta sig ifrån lyssnandet.

Alla de fantastiska, sorgliga och lyckliga saker man får uppleva tillsammans med Elle väcker fantasi och får man att värdesätta sitt eget liv och val man har gjort. Man kan till och med säga att Papperspalaset ljudbok är motiverande på flera nivåer.

I Papperspalaset berättar Miranda om liv av Elle Bishop som lever till synes ett lyckligt liv. Hon har allt man skulle kunna förvänta sig av realitet- tre barn, har råd med allt hon kan tänka om och är lyckligt gift.

Snart visar det sig att något saknas i Elles liv. Hon möter sin barndomsvän, Jonas och börjar förstå att alla hennes känslor till honom återkom. Allt det gör att hon ska vara tvungen att fatta ett livsavgörande beslut. På en sida har hon ett lyckligt, etablerat liv som inte kräver någonting från henne, på andra sidan står det livet som hon alltid velat ha.

Kommer Elle att våga göra steget åt det livet hon alltid drömde om? Vad är det som ska hända om hon lämnar sin nuvarande man? Trots att alla händelser i Papperspalaset ljudbok utspelar sig under bara ett dygn, alla de svaren finns förklarade i detalj. Om man tycker om djupa, värdefulla och ögonöppnande berättelser är Papperspalaset ett perfekt förslag.

Om författaren: Miranda Cowley Heller

Miranda Cowley Heller är en amerikansk författare föddes 1962. Hon är uppvuxen i New York. Genom åren har hon arbetat i nöjesbranschen bland annat för HBO där hon hade ansvarat för sådana fantastiska TV shows som The Sopranos eller The Wire.

År 2021 utkom hennes debutbok Papperspalaset som snabbt har fått otroligt goda recensioner från kritiker och spridit runt om i världen. Den har översatts till flera olika språk och säljs otroligt bra som gör att Papperspalaset har hamnat på bästsäljarlistor i hela världen.

Hennes skrivtalang och stil gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet genom timmar av ljudboken. De magiska driv och snabba, fängslande handlingar som hon skapar i sina berättelser som t. ex. i Papperspalaset är helt utestående.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk