reklamlänk

Paganinikontraktet Ljudbok

4.1/5

Författare: Lars Kepler

ljudbok

Introduktion

Paganinikontraktet – grym spänning rakt igenom, en actionfylld och en intensiv bok skriven av författarparet bakom pseudonymen “Lars Kepler” utgiven även som ljudbok. Boken Paganinikontraktet ljudbok är den andra delen i succéserien om Joona Linna.

En kväll hittas kropp av en ung kvinna på en övergiven yacht dryftande i Stockholms skärgård. Hennes kläder är torra även om hennes lungor är fyllda av havsvatten. Nästa dag upptäcks en annan kropp – den här gången av en man. Det är generaldirektören Carl Palmcrona som ansvarar för svensk vapenexport. Upptäckten blir inledningen på ett våldsamt spel.

Deckaren Paganinikontraktet är en av de mest spännande svenska sensations böckerna på senare tid. Lars Kepler tar upp ämnet om illegal vapenhandel där västerländska demokratier utan några samvetsskäl säljer vapen till islamiska regimer.

Paganinikontraktet: Handling

Huvudhandlingen i Paganinikontraktet börjar med att en junikväll hittar polisen kropp av en ung kvinna på en övergiven lyxyacht driftande i Stockholms skärgård. Hennes kläder är torra även om hennes lungor är fyllda av havsvatten. Nästa dag upptäcks en annan kropp – den här gången av en man. Det är Carl Palmcrona – ansvarig för den svenska vapenexporten.

Allt pekar på att han hade hängt sig i sin lägenhet. Kommissarien Joona Linna kopplar dock samman dessa två fall omedveten om att han kommer att att delta i en farlig internationell affär. Kriminalkommissarien Joona Linna står den här gången inför en farlig uppgift – han måste hitta två unga människor: Penelope Fernandez – ordföranden för Sveriges fredsförening och hennes pojkvän – Björn som skulle mördas av en lönnmördare under en båtresa. Av misstag dödade mördaren istället Penelopes syster.

Linna är säker på att så snart mördare inser sitt misstag kommer ungdomarnas liv att sättas på spel. Eller är det kanske för sent nu? Kanske är Penelope och Björn redan döda? Hur kommer vapenhandeln in i spelet?

Paganinikontraktet ljudbok gratis är uppföljaren till Hypnotisören men är ingen direkt fortsättning på den första delen. Vi möter dock den samme kriminalkommissarien Joona Linna som står nu inför sin farligaste uppgift hittills.

Kommer hon att lösa det livsfarliga fallet och hitta mördaren? Vad om detta fall är bara toppen på isberget och själva fallet är mycket mer allvarlig? Dessa frågor kommer förhoppningsvis att besvaras av Joona Linna i Paganinikontraktet.

Paret som står bakom pseudonymet Lars Kepler har många gånger bevisat att deras berättelser fryser blodet i ådrorna. Så är det också den här gången. Om man gillar actionfyllda, intensiva deckare då är Paganinikontraktet ljudbok gratis ett måste att lyssna på.

Om författaren: Lars Kepler

Bakom pseudonymen Lars Kepler står Alexander Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril – författare till en serie om kriminalkommissarien Joona Linna som ges ut även i form av ljudböcker.

Pseudonymen ska vara en hyllning till den svenska författaren Stieg Larsson, som inspirerade författarna och den tyska forskaren Johannes Kepler.

Serien om Joona Linna består av Hypnotisören, Paganinikontraktet, Eldvittnet, Sandmannen, Stalker, Kaninjägaren, Lazarus, Hypnotisören – Black Edition, Spegelmannen.

Inledningsvis visste inte ens förlaget om vem Lars Kepler var. Eftersom ” Hypnotisören” nästan omedelbart blev en storsäljare kunde de svenska medierna inte stå ut med mysteriet. Man ville veta hur den nya stjärnan bland kriminalförfattare såg ut, hur gammal han var. Den nationella jakten på Lars Kepler har därmed börjat.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk