reklamlänk

Osynligt offer Ljudbok

3.8/5

Författare: Mats Ahlstedt

ljudbok

Introduktion

Osynligt offer är en utmärkt deckare skriven av en väldigt erfaren författare, Mats Ahlstedt. Det är den fjärde delen i serien om Fatima Wallinder som har sålts i över halv miljon exemplar bara i Sverige.

Uppläsaren i boken är en riktig stjärna, Katarina Ewerlöf. Hon vet precis vilka delar som ska understrykas och hur man sätter en rätt tempo på historien. Det gör att handlingen bara flyr smidigt och man glömmer om verkligheten.

Allt det blandad gör att man kan ganska lätt hoppa i handlingen i Osynligt offer. Det rekommenderas att man ska börja att lyssna på serien från första delen, men historien är så intressant att den kan likaväl vara en ensamstående bok.

Osynligt offer: Handling

Ännu en gång tar oss Mats Ahlstedt till sin fantastiska deckarvärlden där han visar sin konst som författare. Med Osynligt offer ljudbok gratis presenterar en utmärkt historia med massa plotvridningar, intressanta karaktärer, relationer och händelser. Boken är precis lika fascinerande och engagerande som dess föregångare.

Eftersom det är den fjärde boken i serien slösar han ingen tid på en onödig inledning. Istället för vi en början bättre än i alla de tidigare böcker där Mats kastar oss mitt i huvudhandlingen. Det gör att historien får fart redan i första minuter och snabbar på tills cliffhangern som avslöjas i slutet.

Osynligt offer börjar med att vi följer Fatima Wallinder som nu har fått en ställning av chef för kalla fall-gruppen. Det är hennes första dag då vi får se att hon får en gäst. Kvinnan som besökte henne presenterar ett mystiskt fall av sin dotter som försvann helt plötsligt spårlöst.

Kvinnan väckte Fatimas intresse och hon så småningom började granska fallet mer och mer. Då hon fick veta att dotterns sambo hade dött i ett konstigt olycka verkar fallet alltför misstänksamt för att hoppas över. Steg för steg hittar hon flera spår som leder till något helt skrämmande. Snart visar det sig att Fatimas liv är i fara.

Kommer de hitta den försvunna dottern? Vad eller vem står bakom de konstiga saker som händer? Klarar Fatima lösa det konstiga fallet? Om du vill få veta svar på dessa frågor, de finns i Osynligt offer ljudbok gratis.

Denna utmärkta deckare, Osynligt offer ljudbok är en riktigt fantastisk, läsvärd ljudbok. Den får man på en resa till en värld fullspäckad med hemligheter och spänning som stannar i minnen för alltid.

Om författaren: Mats Ahlstedt

Mats Ahlstedt är en svensk, jätteerfaren kriminalförfattare journalist. Han föddes 1949 i Jämtland och påbörjade sin författarkarriär 2004 med boken Dödsängeln.

Mellan 2003 och 2021 har han skrivit 16 böcker varav Öga för öga, tand för tand, När inget annat återstår, Dömd för livet och Osynligt offer är de mest framgångsrika och välkända.

Författaren har en egen stil som är lätt att känna igen när man fördjupar sig i lyssnandet. Han kan som ingen annan bygga upp engagerande, spännande historier fullspäckade med hemligheter och intressanta plotvridningar. Cliffhangers som Mats hittar på tillhör till världens toppklass. Allt det gör honom till en av de bästa svenska författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk