reklamlänk

Offline Ljudbok

3.9/5

Författare: Anne Holt

ljudbok

Introduktion

Offline är den nionde boken i serien om Hanne Willhelmsen skriven av Anne Holt. Ljudbokens uppläsare är Magnus Roosmann som har deltagit i finaste ljudböcker sådana som Midnattssol eller Hundraettåringen som tänkte att han tänkte för mycket.

I Offline ljudbok kretsar författaren kring viktiga frågor om samhället. Dess huvudämne är baserat på islamistiska angrepp. Den är väldigt intensiv hela vägen från första till sista minut. Författaren är inte rädd för kontroversiella och starka påståenden.

Sådana begrepp som extremism och religion är en stor del av Offline ljudbok gratis, men boken kastar ett nytt ljus på hur vissa upplevelser kan påverka eller till och med förändra livet för alltid.

Offline: Handling

Eftersom Offline är den nionde delen i serien slösar författaren inte någon tid för själva inledning. Hon tar för givet att lyssnare vet precis vem som huvudkaraktärerna är så om man inte har lyssnat eller läst de tidigare böckerna i serien, kan det vara bättre att börja därifrån.

I Offline blir man kastad precis mitt i huvudhandlingen som uppskattas särskilt mycket om man har precis lyssnat på seriens föregående delar. Denna gång kriminalkommissarie hos Oslopolisen, Hanne Wilhelmsen får i uppdrag att driva utredningen angående en kraftig explosion som orsakade att över tjugo människor har mist livet. Det hände när kommissarien fick ett besök från Billy T. som hon inte har sett på väldigt länge.

Utredningen visar att en fundamentalistisk grupp verkar stå bakom angreppet. Gruppen väcker skräck hos stadens invånare och hela saken blir mer och mer allvarlig. Ju mer gräver Hanne i saken desto farligare det blir. Snart kommer det fram att utredningen blir mer personlig än hon trodde i början.

Eftersom Hanne Wilhelmsen hade bott isolerat på länge behöver hon att återskapa sina gamla kontakter.

Tack vare sin talang har hon insett att det finns något samband mellan de nyliga attackerna och vissa från det förflutna. Kommer hon att lösa fallet och hitta den ansvarige för massmordet? Klarar hon att hinna innan flera oskyldiga kommer att tappa livet? Vad om denna explosion var bara en början och något ännu värre är på väg att hända? Dessa frågor kommer att besvaras av Hanne Wilhelmsen i Offline.

Det är en intensiv deckare fullspäckad med spännande beskrivningar av de föregående handlingarna. Om man gillar goda deckare och särskilt de från Anna Holt, då Offline ljudbok gratis är ett förslag som man inte får hoppa över.

Om författaren: Anne Holt

Anne Holt föddes den 16 november 1958 i Narvik. Hon hade arbetat som jurist, journalist och politiker. För sina verk har hon fått tre viktiga priser. Rivertonpriset 1994 för romanen Salige er de som tørster, Bokhandlarpriset 1995 för Demonens død samt Cappelpriset 2001.

Hon är mest berömd för sina deckarserie om Hanne Wilhelmsen Inger Johanne Vik. Förutom de två serierna har hon också släppt några kortare serie och fristående böcker. De mer kända är En grav för två, Mea culpa: en kärleksroma och Operation fosterland.

Hennes serie om Johanne Vik var inspiration till den svenska TV-serien Modus. TV-seriens första säsong baserades huvudsakligen på en av böckerna „Frukta inte”. Det planeras att TV-serien ska fortsätta och bygga handlingen på en annan bok från serien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk