reklamlänk

Nyckeln till din hälsa Ljudbok

4.4/5

Författare: Doctor Diamantis Koukouvinos

ljudbok

Introduktion

Nyckeln till din hälsa är en viktig guide om hälsa som själva namnet tyder på. Författaren bakom det fantastiska verket är Doctor Diamantis Koukouvinos som försöker att dela av sig med flera år erfarenhet.

I sin fantastiska Nyckeln till din hälsa ljudbok gratis förklarar han vad som egentligen betyder välmående, vad det betyder att vara lycklig eller vilken som roll spelar fysisk eller psykisk smärta i vardagen. Med det utmärkta Nyckeln till din hälsa ljudbok gratis svarar han på flera frågor som man kan ställa sig men är rädd för att fråga.

Uppläsaren i Nyckeln till din hälsa ljudbok är själva författaren som gör den själv mer autentisk. Stämningen som Doctor Diamantis skapar är ute från denna värld.

Nyckeln till din hälsa: Handling

Nyckeln till din hälsa öppnar dörren för självförståelse och självutveckling som kan hjälpa till med att förbättra ens livsstil och bota de psykiska och ibland fysiska smärtor. Doctor Diamantis visar i Nyckeln till din hälsa ljudbok hur under flera år strukturen av patienter som kommer för hjälp transformeras. Tidigare var det huvudsakligen äldre patienter som frågade om råd med sina kroniska besvär. Nu är de flesta under 40 år gammal.

I dagens samhälle har man inte tid att sakta ner och tänka om sig själv. Man snabbar på för att uppnå sina mål – utveckla karriären, få barn eller nå olika drömmar man satte sig i livet. Inte ofta har man tid för att tänka om sig själv och faktiskt fråga om stället man är i är faktiskt där man ville vara.

Med Nyckeln till din hälsa förklarar Diamantis att den stora ohälsa som finns ofta är orsakad av fel riktning som man har i livet. Hela omgivningen och ökande förväntningar gör det ännu svårare att säga stopp och bestämma sig att förbättra sin situation. Det är många som inte kommer ikapp med det snabba tempot och känner sig ensamma i sina besvärliga situationer.

Nu vill Doctor Diamantis dela av sig med sin hälsobibeln, Nyckeln till din hälsa. Med flera exemplar som presenteras i Nyckeln till din hälsa, olika tricks och knep kommer man utan tvekan nyttja ifrån lyssnandet.

Det som är helt enastående med Nyckeln till din hälsa är att Diamantis tar fram sina patienter och visar steg för steg vilka som problem de hade, varför och hur de löste dem. Man kan lära sig genom aktivt samarbete med boken som gör Nyckeln till din hälsa ljudbok till ett måste för alla.

Om författaren: Diamantis Koukouvinos

Diamantis Koukouvinos hade varit en riktigt god basketspelaren. Han bestämde sig att byta sin karriärväg och började utbilda sig på naprapathögskolan som han tog examen från 2012. Detta beslut kom naturligt då han hade mycket kontakt med naprapater under sin basketkarriär. Sedan dess arbetar han hårt för att hjälpa andra att bli friska.

Doktor kände dock att naprapatin inte har gett honom tillräcklig mycket, han ville även kunna hjälpa andra med deras invärtes problem. Det var då han blev ännu mer fascinerad med kinesisk medicin och flyttade till Kina efter examen.

Nu delar han av sig med sina erfarenheter i Nyckeln till din hälsa. I boken sammanfattar han det viktigaste som han har lärt sig under tiden och ger sina patienter som exemplar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk