reklamlänk

NORD Ljudbok

4/5

Författare: Katarina Ekstedt & Anna Winberg Sääf

ljudbok

Introduktion

NORD handlar om Alex som, på grund av en tragisk olycka i ungdomen, är både ensam och arbetslös. NORD ljudbok berättar att Alex även har mycket dåligt självförtroende. När Alex får ett mycket bra arbetserbjudande som köksassistent, Commis de Cuisine, på stjärnkrogen NORD i fjällen tvekar han inte en sekund.

Arbetet är tungt och när Alex förälskar sig i NORDs ägare Alice Duwal finner han sig plötsligt i en situation som han inte längre kan påverka. Alex blir indraget i ett spel med lögner, hemligheter och sex som han inte kan ta sig bort från. NORD ljudbok gratis läses upp av Jonas Malmsjö. Ljudbokens längd är 10 rimmar och 32 minuter lång.

NORD: Handling

NORD ljudbok handlar om den unga mannen Alex som har haft en del jobbiga år bakom sig. I början av boken har han ett dåligt självförtroende, är ensam och arbetslös. En olycklig händelse i hans ungdom har gjort att inte riktigt vågar lita på att livet bär. Så får Alex ett erbjudande om ett jobb, ett jobb som verkar vara för bra för att vara sant.

NORD ljudbok gratis beskriver hur Alex blir erbjuden en plats som Commis de Cuisine, det vill säga köksassistent på en restaurang i fjällen i Jämtland. Arbetet är inte på vilken restaurang som helst utan på stjärnrestaurangen NORD som dessutom är världsberömd med rika och kända besökare.

Alex tänker inte två gånger och plötsligt befinner han si i köket på restaurangen. Jobbet längs ner på hierarkitrappan är mycket krävande. Alex jobbar hårt och fokuserar på att göra bra ifrån sig. Snart blir arbetet dock mer komplicerat.

NORD ljudbok gratis beskriver hur Alex blir förälskad i restaurangens rika och vackra ägare, Alice Duwal. Alice är dessutom mycket äldre än Alex, och gift. Alex och Alice finner sig själva i en passionerad affär. Alex inser fort att saker och ting inte är som de verkar och det tar inte länge innan förhållandet till Alice knakar i fogarna. Alex inser sig vara indragen i en härva där sex, makt, lögner och hemligheter är spelbrickor. Det tycks nästan vara omöjligt för Alex att ta sig ur situationen.

NORD är en spännande och fängslande psykologisk thriller som utspelar sig i en annorlunda och passande miljö. Klart läsvärd bok!

Om författaren: Katarina Ekstedt & Anna Winberg Sääf

Katarina Ekstedt föddes år 1976. Hon är utbildad ekonom och jobbade tidigare med marknadsföring på olika bokförlag som tex Månpocket och Pokerförlaget. År 2016 grundade Ekstedt Triumf förlaget, ett bokförlag som riktat in sig på barnböcker. Ekstedt har tidigare själv skrivit barnböcker. Hennes karriär som författare fick sin början när hon letade efter en barnbok om skidning till sin son. Hon hittade ingen och skrev då själv boken Kaj lär sig skida.   

Anna Winberg Sääf föddes år 1984. Även hon har tidigare arbetat inom förlagsbranschen. Tidigare har hon även arbetat lärare, föreläsare samt som formgivare. Anna Winberg Sääf har tidigare skrivit böcker för både barn, ungdomar och vuxna.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk