reklamlänk

Nikes bok Ljudbok

4/5

Författare: Agnes Lidbeck

ljudbok

Introduktion

Den gripande Nikes bok skriven av Agnes Lidbeck är hennes otroliga återkomst i det stora formatet. Hennes fantastiska Nikes bok är en roman fullspäckad av toppar och dalar, starka känslor, viktiga frågor och vardag som omvandlas till en livshistoria.

Uppläsaren i den otroliga Nikes bok ljudbok gratis är ingen annan än den utmärkta, erfarna Ludvig Josephson. Hans inläsning, stil och talang bara kryddar till det oerhört finaste verket.

De detaljerade beskrivningarna, djupa karaktärer, oväntade vändningar i handlingen samt flera hemligheter som upptäckas i Nikes bok gör att den är med enkla ord beroendeframkallande. Inte ofta får man lyssna på en lika komplett och fullständigt underhållande roman som Nikes bok ljudbok gratis.

Nikes bok: Handling

Nikes bok är en roman fullspäckad av toppar och dalar, intressanta och snabba vändningar i handlingen samt flera djupa, detaljerade karaktärer som håller sig ihop. Man kan uppskatta hur detaljerad och fullständigt kompletterad Nikes bok är. Så fort man börjar lyssna på Nikes bok ljudbok glömmer man om verkligheten och vill finna ut vad är det som ska hända näst.

Huvudhandlingen i Nikes bok ljudbok äger rum i Kummelvik på Österlen. Det är just där Olle, Sonja och deras dottern Nike anländer i själva början av 1980-talet. Den fantastiska resan tillbaka i tiden får lyssnarna att känna den oförglömliga bilen av dåtidens Sverige. De detaljerade beskrivningar, levande karaktärer och naturen får man att uppskatta författarens konst.

Snart efter de flyttade till Kummelvik får de lära känna Tommy och Karin som också bor där i området. Tommy och Karin bor med sina tvillingbarnen Gustaf och Oscar. För att komplettera helhet får man också lära känna Janne och Rosmarie som tillsammans med Katta och Martin också bor i närheten.

Författaren ser till att ordentligt beskriva varenda av karaktärer som dyker upp. Vi får veta om bland annat Janne vems familj sedan alltid har varit torskfiskare eller Rosmarie som gett sig in i kommunpolitiken. Framför allt får vi följa alla av de för att se vilka som intressanta händelser kommer att äga rum i den lilla byn.

Den underhållande Nikes bok kommer att engagera både äldre och yngre generationer. Boken handlar om saker som är lika fängslande för både unga och äldre som ofta öppnar olika värdefulla diskussioner. Vill man få smaka på livet i den lika Kummelvik ska man få lyssna på Nikes bok ljudbok.

Om författaren: Agnes Lidbeck

Agnes Lidbeck, ursprungligen Forsberg föddes den 15 juni 1981. Hon är en svensk författare och har fått examen i litteraturvetenskap och historia vid Lunds universitet.

Hennes författarkarriär påbörjades på riktigt 2017 när hon släppte sin debutroman, Finns sig. Boken har snabbt väckt uppmärksamhet i hela landet. Författaren har till och med tilldelats med Borås Tidnings debutantpris 2018.

Snart efter sin första bok släppte hon två ytterligare, lika fantastiska böcker Förlåten och Ur: dikter år 2018. Sedan dess publicerar hon böcker regelbundet. År 2021 är hon tillbaka med den utmärkta romanen Nikes bok som sägs vara en av hennes största och allra bästa verk.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk