reklamlänk

Nattväkten Ljudbok

3.8/5

Författare: Ramona Ivener

ljudbok

Introduktion

Nattväkten skriven av Ramona Ivener är en fascinerande början på en magisk serie om David Ritter. Denna relativt kort spänningsroman är det perfekta valet för alla som tycker om oförutsägbara handlingar, spänning och snabb action. Allt det kryddas till med att huvudhandlingen betraktar om en brutal seriemördare.

Uppläsaren i Nattväkten ljudbok gratis är Magnus Roosmann som med sin röst gör den till ännu mer underhållande lyssning. I nästan tio timmar säkrar har till att lyssnarna ska hålla sig fokuserade på de pågående handlingarna. Denna blandning av toppklass deckare ur Ramona Ivener penna och inläsning av Magnus Roosmann är riktigt explosivt både för kritiker och vanliga lyssnare.

Nattväkten: Handling

Nattväkten är en otrolig början på spännande resa med David Ritter. Efter att den erfarna kriminalkommissarien anländer på mordplatsen finner han ut att det är en av de mest groteska mordplatsen han har någonsin sett. Det finns inte andra ord för att beskriva detta ställe än makabra.

Nästan inga ledtrådar förutom de drastiska bilder som för alltid kommer att stanna i Davids minne. Detta svåra början på utredningen är dock inte allt. Snart efter det första mordet i Nattväkten ljudbok gratisvisar det sig att den första var bara en början.

Nu vet David och hans team att de har att göra med en seriemördare. Inte en vanlig seriemördare som han hade att göra i det förflutna. Det här fallet verkar vara mycket mer seriöst och utvecklar sig så snabbt att det finns inte någon tid att slösa. Ju mer tid ger han gärningsmannen desto säkrare det blir att ännu ett offer kommer att hittas snart.

Men vad kan han göra om det inte finns några ledtrådar som skulle peka vem som står bakom det? Ju längre i Nattväkten ljudbok desto farligare blir utredningen för David. Det visar sig att han ska vara tvungen att riskera sitt eget liv.

Kommer David att överleva denna farliga utredning? Vad eller vem som står bakom de drastiska morden? Vad har offren att göra med varandra? Finns det något förutom mördaren som binder samman alla de mordfallen? Svaren på de ovanstående, intrigerande frågor samt flera engagerande handlingar finns i Nattväkten ljudbok. Tycker man om spänning och starka bilder är utan tvekan Nattväkten en ljudbok att smaka på.

Om författaren: Ramona Ivener

Ramona Ivener som står bakom Nattväkten är en svensk författare med bakgrund som forskare och lektor på universitet. Hon har är en doktor i historia.

Böckerna som kom ur hennes penna är hittills Fröstänglar och Nattväkten men hennes popularitet ökar så snabbt att hon har planer för att fortsätta skrivande.

Stilen av hennes böcker och obestridliga talang får hennes historier att vara så fängslande och skrämmande samtidigt att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet på flera timmar. Hennes perfekta balans mellan detaljerade beskrivningar och snabba action fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen får Nattväkten ljudbok att vara en av de bästa svenska deckare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk