reklamlänk

Nattens drottning Ljudbok

3.8/5

Författare: Simona Ahrnstedt

ljudbok

Introduktion

Nattens drottning är en vacker berättelse om kärlek, stora känslor och svåra upplevelser som i sin tur orsakar en av de vackraste kärlekshistorier någonsin. Simona Ahrnstedt lyckades att bygga upp en oförglömlig kärleksroman som får lyssnare att tro på den verkliga kärleken på nytt.

I sin fantastiska Nattens drottning ljudbok gratis delar hon av med sig med ett riktigt mästerverk. Allt det kryddas till med den utmärkta uppläsning av den erfarna Julia Dufvenius vems röst passar perfekt till denna slags böcker. Med sitt delikata röst och talang tar hon tillsammans med författaren på en magisk, oförglömlig resa. Efter bara några minuter av Nattens drottning börjar man förstå varför boken får så stor popularitet.

Nattens drottning: Handling

Huvudhandlingen i Nattens drottning kretsar runt Kate Ekberg, en stjärna vems liv verkar helt perfekt efter det första ögonkastet. Det är dock inte helt sant. Ju mer man gräver i hennes liv, desto mer börjar man se. Man kan lätt förstå att hennes lycka är bara en fasad som kan ganska snart vända om.

Den affärskvinnan som alla beundrar i Nattens drottning ljudbok är också ett offer av utpressning. Trots flera hundra människor som hon träffar varje dag ser det ut att ingen kan hjälpa henne. Allt det gör att hon är ganska desperat när hon äntligen träffas Jacob Grim som verkar kunna hjälpa henne. Det magiska är att något klickade mellan de två men inga av de två vill göra det första steget.

Vi får följa deras liv, emotioner, känslor och plottvridningar som på ett magiskt sätt förnärmar de två i Nattens drottning. Hela handlingen är på ett så sätt beroendeframkallande att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet tills det nästa plottet kommer fram. När det händer dock, den nya dyker upp och man inte kan sluta lyssna igen.

Action i Nattens drottning ljudbok har ganska stor tempo. Trots att boken är riktad mot människor som gillar kärleksromaner kan det vara svårt att hänga med handlingen om man inte kommer att lyssna noggrant på Nattens drottning ljudbok gratis.
Kommer Jacob och Kate hjälpa varandra att hitta det som de behöver i sina liv? Vem är de egentligen och varför träffas de just på det sättet? Kommer de att våga göra det nästa steget och visa sig som sårbara? Alla de och flera svar finns i den utmärkta romanen, Nattens drottning ljudbok.

Om författaren: Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt, ursprungligen Simona Dvorak föddes den 10 september 1967 i Prag. Under sin karriärs lopp har hon arbetat som psykolog för att sedan omvandla till författare. Hennes favoritgenre är romance.

Författaren är en av de mest kända och framgångsrika svenska författare. Hennes böcker gärna läsas i hela världen runt. Hittills har hennes verk översatts och publicerats i över 23 länder. Några av hennes bästa verk är utan tvekan Överenskommelser, De skandalösa, serien En enda, Alla hjärtans mirakel och den nyaste Nattens drottning.

För sina böcker har hon fått otroligt många priser och utmärkelser, men en av de viktigaste är guldbok som hon hade fått för boken Allt eller inget efter att den har sålts i hundra tusen exemplar i Sverige.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk