reklamlänk

Natten Tallulah Murray försvann Ljudbok

4/5

Författare: Lisa Jewell

ljudbok

Introduktion

Natten Tallulah Murray försvann är en psykologisk thriller fullspäckad med spänning. Detta fantastiska verk är skriven av ingen annan än den utmärkta Lisa Jewell. I sin bibliografi har hon flera berömda böcker som Den osynliga flickan, Varje steg du tar eller Och sen var hon borta.

Med Natten Tallulah Murray försvann får vi ännu en gång fördjupa sig i den fascinerande världen av brittisk spänning, gripande vändningar i handlingen och djupa emotioner som får lyssnarna att glömma om verkligheten efter bara några minuter.

Uppläsaren i Natten Tallulah Murray försvann ljudbok gratis är Maria Lyckow som är den svenska stjärnan i ljudboksvärlden. Hennes röst, stil och talang gör Natten Tallulah Murray försvann ljudbok till ännu bättre än dess originella version.

Natten Tallulah Murray försvann: Handling

Natten Tallulah Murray försvann är en spännande berättelse fullspäckad med oväntade vändningar i handlingen. Lisa Jewell klarade att skapa en helt mystisk stämning och hålla lyssnaren i den hela vägen ut. Man kan inte understryka hur fantastiskt Natten Tallulah Murray försvann är uppbyggt.

I själva början av Natten Tallulah Murray försvann ljudbok gratis får vi lära känna titelns Tallulah Murray. Vi får veta att Tallulah är en mamma till en liten pojke och planerar sin första utekväll sedan barnet föddes. Hon ber sin mamma att ta hand om barnet medan hon och hennes pojkvän går ut på en fest. Och det var tyvärr den sista dagen någon har sett henne.

När efterforskningar börjar finns det nästan inga ledtrådar på vad som hände med Tallulah. Hon har helt enkelt aldrig kommit tillbaka hem. Det enda de vet är att Kim skickade ett sms till sin mamma ungefär klockan 23. Sms:et var också Tallulahs sista meddelande.

Sedan får vi hoppar tonårsmamman framåt i tiden. Vi är nu över ett år efter det tragiska försvinnandet. Nu får vi följa Sophie som är en deckarförfattare och flyttat sig till ett nytt hus i området. Naturligtvis får hon veta om det mystiska försvinnandet av Tallulah och bestämmer sig att ge lite klarhet till vad som hände med kvinnan.

Snart visar det sig att hon hittar en liten skylt i skogen där det står “Gräv här”.

Vad som hände med Tallulah i Natten Tallulah Murray försvann ljudbok? Varför har ingen några som helst ledtrådar? Och hur är det möjligt att just Sophie stötar på skylten i skogen? Alla svar, flera vändningar och fantastiska beskrivningar finns i Natten Tallulah Murray försvann ljudbok.

Om författaren: Lisa Jewell

Lisa Jewell är en brittisk författare föddes den 19 juli 1968 i London. I sin bibliografi har hon flera fantastiska spänningsromaner och hennes verk är kända i hela världen.

Några av de allra bästa böcker som kom ur hennes penna Natten Tallulah Murray försvann, Den osynliga flickan, Familjen Lambs Hemlighet och Jag fann dig.

Hennes karriär inte alltid hade att göra med skrivande. Trots sitt intresse för skrivande satsade hon på modebranschen där hon hårt arbetade i några år för att sedan ge upp planen och börja arbeta som receptionist. Snart därefter bestämde hon att göra till verkligheten sin första dröm och börja skriva. År 1999 debuterade hon med boken Ralph’s Party i Storbritannien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk