reklamlänk

När vardagen knackar på Ljudbok

4/5

Författare: Anna Alemo

ljudbok

Introduktion

När vardagen knackar på är en positiv feelgood roman fullspäckad med roliga händelser och massa humoristiska handlingar. Den fantastiska När vardagen knackar på är skriven av Anna Alemo och har utgivits som ljudbok den 28:e februari 2022. Boken är också fortsättningen på serien om Frida och Marten. Längden av När vardagen knackar på ljudbok är över elva timmar.

Uppläsaren i När vardagen knackar på ljudbok gratis är Sofia Berntson vems röst har redan kryddat till flera finaste ljudböcker. Bland annat fick hon vara rösten i En mördares hämnd av Michael Evestedt, Det som i blod står skrivet av Anders Winckler eller Söta små ting av Camilla Dahlson.

När vardagen knackar på: Handling

När vardagen knackar på är en utmärkt uppföljare av den första boken i serien om Frida och Mårten, När livet har andra planer. Det gör att i När vardagen knackar på ljudbok slösar Anna Alemo ingen tid för onödiga beskrivningar eller inledningen utan ser till att förse lyssnarna med de viktigaste detaljerna om vad som hände mellan böckerna och påbörja en ny, romantisk och humoristisk tråd.

Man ska understryka de fantastiska betyg som När vardagen knackar på ljudbok får ur flera håll. Anna Alemo har sett till handlingen i När vardagen knackar på ska utveckla sig riktigt snabbt. Frida är inte nöjd med den gråa vardagen och agendan ser inte särskilt bättre ut heller.

Allt blir ännu sämre när Mårten börjar arbeta hårdare än någonsin och försvinner för hela kvällen när han går i en kurs i Stockholm. Det gör att Frida i När vardagen knackar på ljudbok gratis är tvungen att hantera flera saker själv. Lyckligen är det just då de underhållande händelser ska äga rum.

Snart efter det är hon tvungen att hantera föräldrar som jagar Pokemoner, otrevlig professor och stödja sin väninna och syster. Båda kvinnor har kärleksbekymmer och av någon anledning tänkte att Frida ska vara det perfekta stödet. För att göra saken värre inser hon att Mårten umgås för mycket med en kvinna som säkert inte tänker om honom som en vanlig kompis.

Denna vackra, roliga och underhållande ljudbok, När vardagen knackar på, gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet på flera timmar. Frida och Mårten serien som När vardagen knackar på fortsätter är den här gången ännu mer intressant och fängslande tack vare den tidigare relationen som Anna Sofia skapade med hjälp av den första boken. När vardagen knackar på är utan tvekan en feelgood roman som man inte får missa.

Om författaren: Anna Alemo

Anna Alemo är en svensk författare och utbildad sjuksköterska. Hon har i flera år utgivit fantastiska romaner i feelgood genre. Hennes lätt, mysig och rolig stil gör att böckerna som kommer ur hennes penna skapar en oförglömlig stämning. Tack vare hennes böcker för man glömma om verkligheten på långa timmar.

Författarkarriär av Anna började 2019 och det var en riktigt stark början. Bara under ett år släppte hon över seks böcker varav fem var feelgoodromaner och en barnbok.

Några av de finaste böcker som hon har hittills släppt är utan tvekan serien om Mårten och Frida, alltså När livet har andra planer och När vardagen knackar på. De andra böckerna som är värda att lyssna på är Den perfekta bilden, Ljusblåa dagar eller Våreld.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk