reklamlänk

När inget annat återstår Ljudbok

3.8/5

Författare: Mats Ahlstedt

ljudbok

Introduktion

När inget annat återstår ljudbok är en bok av Mats Ahlstedts om Ella Werner på Göteborgspolisen. Werner arbetar som profilerare. Boken är den första av en bokserie med namnet Ella Werner. I boken får Ella som sitt första fall en utredning kring en död ung man. Hennes efterforskningar tar henne till Brännö och till forskaren Egon Guthlin.

Egon har tagit fram en substans som kan rädda livet på miljontals människor men han är rädd. Egon bär på hemligheter som utsätter honom samt hans släktingar för livsfara. När inget annat återstår ljudbok gratis läses upp av Anna Maria Käll. Ljudbokens längd är 9 timmar och 41 minuter.

När inget annat återstår: Handling

När inget annat återstår ljudbok handlar om Ella Werner. Werner har fått ett nytt arbeta, som profilerare. Som första fall får hon utreda vem gärningsmannen kan vara bakom mordet på en ung man. Hennes efterforskningar tar henne ut på Brännö, till ett hus som ligger ensligt. I huset utanför Göteborg bor den speciella forskaren Egon Guthlin.

När inget annat återstår ljudbok gratis beskriver hur Egon har lyckats ta fram en nu substans som skulle kunna rädda alla människor från sjukdomen Alzheimers. Testerna på substansen är mycket positiva men trots det tvekar Egon. I färskt minne har Egon fortfarande ett misslyckat försök från några år tillbaka. Då var blev resultatet av hans forskning skrämmande. Egon kan inte låta saken bero utan söker efter orsaken till det misslyckade experimentet. Han hittar orsaken och blir bestört. Något så hemskt hade han inte kunnat tro.

Egons brorsdotter Sandra får en sen kväll en för henne okänd besökare. Bakom hennes dörr står en unga man som säger sig vara Sandras kusin. Den unga mannen verkar vara rädd men Sandra vågar inte släppa in honom även om mannen ber henne.

När inget annat återstår ljudbok beskriver hur Sandra inte kan glömma den unga mannen. Kan hennes farbror Egon vara pappa till den unga mannen? Hon åker hem till Egon för att prata med honom. Händelser från det förgångna påverkar dock Egon och Sandra. Varför ljuger Egon? Vilka hemligheter har han? Sandra förstår snart att situationen är farlig, även för henne. 

När inget annat återstår handlar om hämnd och makt och den ondska som gör att man kan gå hur långt som helst för att få det man vill ha.

Om författaren: Mats Ahlstedt

År 1949 i Göteborg föddes Mats Ahlstedt. Hans fars arbete som fängelsepräst har påverkat Ahlstedts sätt att beskriva kvinnors utsatthet och sönderfallet av vårt Samhälle. Ahlstedt studerade som ung bland annat svenska och historia men började försörja sig som journalist. Han arbetade många år som journalist innan han blev författare på heltid.

Ahlstedt utkom med sin debutbok Dödsängeln år 2003. Efter detta har han skrivit flera populära bokserier, förutom böckerna om Ella Warner har Ahlstedt även skrivit böckerna om Fatima Wallander och Sören Högström.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk