reklamlänk

När en man kontrollerar en kvinna Ljudbok

3.8/5

Författare: Evalena Andersson

ljudbok

Introduktion

När en man kontrollerar en kvinna är en sorglig bok och författardebut av Evalena Andersson. Hon är en svensk fotograf som bestämde sig att skriva en bok baserat på verkliga händelser. I När en man kontrollerar en kvinna ljudbok delar hon av sig med sina egna observationer.

Evalena delar av sig med en historia som griper som griper tag i hjärtat. Hon visar hur manipulation fungerar och vad det egentligen betyder att vara ihop med en manipulator. Boken understryker att psykisk misshandel ibland kan vara mer destruktiv än fysisk. Med enkla ord är det en lärorik berättelse om ett destruktivt förhållande med en manipulator.

När en man kontrollerar en kvinna: Handling

Boken När en man kontrollerar en kvinna är en sorglig bild på ett destruktivt förhållande. Vi får se en en kvinna som hoppades på att hon äntligen fick träffa sin drömda man. Å andra sidan ser vi Johan som använder sig av manipulation och sin psykiska styrka för att kontrollera Angelica.

När en man kontrollerar en kvinna ljudbok gratis visar hur hon i en alltför lång tid har ignorerat sin inre rösten. Hon precis vetat att det är något fel på hennes förhållande med Jonas. Han uppförde sig lite konstigt och av någon anledning det var alltid hon som stod bakom problem de hade. Oavsett vad som hände var det alltid hon som kände sig skyldig och ansvarig för de flesta situationer.

Äntligen har hon förstått att förhållandet med Jonas är destruktiv för henne. Han använde sig av manipulation för att uppnå sina mål och inte brydde sig om vad hon egentligen kände.

Det är många frågor som Angelica försökte ställa sig på samma tid. Vad är det som hände mellan dem? Hur är det möjligt att det har tagit henne så mycket tid att förstå vad som Jonas gör med hennes känslor? Hur är det möjligt att hon är så sårad och ändå verkar det att det är hon som ska slå först?

Denna fantastiska roman förklarar hur destruktiva personer fungerar, vad de gör och hur man kan försvara sig mot dem. Utan tvekan är När en man kontrollerar en kvinna en bok som är värt att rekommendera. Särskilt om man vill få veta lite mer om processer pågående i toxiska förhållanden.

Om författaren: Evalena Andersson

Evalena Andersson är en svensk författare och fotograf föddes 1971. År 2021 debuterade hon med boken När en man kontrollerar en kvinna utgiven av Ekström & Garay förlag.

Boken har fått en stor popularitet trots att det är den första boken i hennes författarkarriär. Hon har varit i flera år intresserat i skrivandet som underlättade arbetet på När en man kontrollerar en kvinna ljudbok gratis.

I boken När en man kontrollerar en kvinna berättar hon om en relation som visade sig vara otroligt toxisk. Boken låter lyssnare förstå vad ett destruktiv förhållande är och hur man kan hjälpa någon i liknande situation.

Vill man få veta lite mer om Evalena får man följa henne på sociala medier. Mer information om henne, hennes böcker och fotografier kan man hitta på hennes hemsida: https://www.evalenaandersson.se/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk