reklamlänk

Naket Ljudbok

3.5/5

Författare: Åsa Kalmér

ljudbok

Introduktion

Naket : det mest intima är ett viktigt och lärorikt verk fullspäckad med information om sexliv och allt det intima kring sexualitet som man inte brukar läsa om. Författaren bakom Naket är Åsa Kalmér men själva boken är byggt baserat på historier som olika människor bestämde dela av sig.

Uppläsare i Naket ljudbok gratis är Ingela Olsson, Gunilla Nyroos, Jessica Liedberg, Ana Gil de Melo Nascimento och själva författaren Åsa Kalmér. Den stora mängden av uppläsare i Naket ljudbok är orsakad av antalet olika personer som berättar om sina sexliv. Det gör Naket väldigt autentisk och får man att enkelt separera de olika rösterna från berättelserna.

Naket: Handling

Naket är en beroendeframkallande bok som ger lyssnarna svar på de mest intressanta frågor som de kan ha kring sexliv, fantasier, olika tankarna man ha, kärleksrelationer och kroppen.

Det man kan tycka särskilt mycket om i Naket ljudbok gratis är dess direkthet. Författaren Åsa har sett till att ingen av historierna som är beskrivna i Naket ska väcka några frågor. Man får uppleva alla de minnen och tankar tillsammans med huvudkaraktärerna.

Eftersom Naket ljudbok är baserat på berättelser från några olika personer är den uppdelat i några olika delar där varje person får att berätta om sitt sexliv. I Naket får man hitta flera svar på hur deras relationer ser ut och varför. Man får analysera deras fantasier, få svar och kommentar på om det är “normalt” att ha vissa fantasier och känslor.

Man ska uppskatta Naket för att den med enkla ord har inte någon tabu. Finns det ett ämne som någon av karaktärer tänkte att dela av sig om, blir det till verklighet och författaren vill säkra till att det inte finns något konstigt i deras fantasier eller upplevelser.

Åsas sätt att låta individer träda fram och berätta om det mest intima i sina liv är ett riktigt mästerverk. Man får inte bara lära sig ifrån deras erfarenhet men också förstå att allt som gäller kropp, kärlek, sex och tankar kring ämnen som vi tänker ingen skulle acceptera, är i själva verket fantasi av de flesta.

Utan tvekan en av de mest förvånande saker i Naket ljudbok är dess igenkänningsfaktorn. Till en viss grad förstår man att alla människor är lika men så snart man inser att de djupaste tankar man har fångat djupt i sig själv i flera år är helt naturliga, blir Naket en riktigt ögonöppnande bok.

Om författaren: Åsa Kalmér

Åsa Kalmér föddes den 26 november 1961 i Stockholm och är en svensk regissör, skådespelare och manusförfattare. Hon har i flera år arbetat i nöjesbranschen. Åsas karriär som skådespelare började på 1980-talet och har gradvis utvecklat till regissör och manusförfattare. Några av de största verk som hon fick arbeta med var VinterSagan och Rummet och tiden när hon arbetade som regiassistent åt Ingmar Bergman.

Genom åren har hon samlat flera fantastiska priser och utmärkelser som Svenska Akademiens teaterpris och Teaterkritikernas pris.

Hennes författarkarriär påbörjade 2022 med boken Naket : det mest intima. Detta äkta, intima och lärorika verk avslöjar de djupaste tankar, känslor och relationer mellan människor så intensivt att det blir okomfortabelt. Vill man få ett annat perspektiv på sex, relation, kärlek, döden eller kroppen är Naket det perfekta förslaget.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk