reklamlänk

Mörkret under ytan Ljudbok

4.2/5

Författare: Gabriella Ullberg Westin & Gabriella Ullberg Westin

ljudbok

Introduktion

Mörkret under ytan är en underbar fortsättning i Rokkaserien skriven av Gabriella Ullberg Westin. Den här fantastiska deckaren är en av de mest spännande delar i serien. Med över åtta och halv timme lång inläsning försäkrar Gabriela flera timmar underhållning. Trots att den har blivit publicerad nyligen har Mörkret under ytan ljudbok gratis redan fått fantastiska betyg av lyssnarna.

Uppläsaren i Mörkret under ytan ljudbok gratis är ingen annan än den välkända Gunilla Leining. Hennes röst har blivit en del av flera finaste deckare och olika romaner. Den här gången i Mörkret under ytan ljudbok har hon ännu en gång säkrat den högsta möjliga kvalitet av inläsningen.

Mörkret under ytan: Handling

Trots att Mörkret under ytan är redan den åttonde boken i serien om Rokka, klarar Gabriella Ullberg Westin överraska lyssnarna på flera sätt. Hennes handling, djupa karaktärer och en helt oväntad cliffhanger gör att ju djupare i serien man blir, desto mer vill man ha mer. I Mörkret under ytan har hon ännu en gång bevisat varför är hennes böcker så älskade av flera beundrare runt i hela norden.

Huvudhandlingen i Mörkret under ytan ljudbok handlar om en märkligt försvinnande i Hudiksvall. Polischef Carl Linderoth försvinner helt spårlöst och hans kollegor försöker att hitta svar på vad som hände med honom.

Utredningen tas över av kriminalinspektör Rokka. Carl Linderoth är Rokkas fadersgestalt som gör att han engagerar sig i utredningen som aldrig förr. Tyvärr snart efter det visar det sig att Carl hittas död. Rokkas värld rasar samman och ännu starkare motiverar honom för att hitta gärningsmannen.

Den här sorgliga, men starka handlingen i Mörkret under ytan fångar själv mer när Rokka träffas den före dette springpojken Eddie, som kan hjälpa till med utredningen. Det visar sig att hans nya jobb kan vara kopplat till fallet som Rokka utredar. Eddie kommer att vara tvungen att utsätta sig för livsfara för att kunna samla detaljer som Rokka behöver.

Kommer Eddie att klara av det svåra jobbet för polisen? Vad är det som väntar Eddie om han avslöjar sig eller gärningsmannen kopplar samman fakta om deras samarbete? Kommer Rokka att få svar på vem som mördade Carl och varför? Alla de brådskande svaren finns i den magiska Mörkret under ytan ljudbok.

Om författaren: Gabriella Ullberg Westin

Gabriella Ullberg Westin föddes 1973 i Hudiksvall och är en svensk författare. Hon studerade kriminologi vid Stockholms universitet som ytterligare hade hjälpt henne med att påbörja sin författarkarriär.

Nu återkommer hon med sin fantastiska Mörkret under ytan i serien om Rokka. De tidigare böckerna i serien är Springpojken, Ensamfjäril, Slaktaren eller Ett enda andetag. På sitt konto har hon dock flera beroendeframkallande böcker.

Hennes böcker har fram till idag sålts i över tre hundra tusen exemplar i över sex länder. Hennes talang, magiska beskrivningar och oförglömliga handlingar gör att popularitet av hennes böcker ökar år för år. De älskas både av kritiker och vanliga lyssnare som gör att både Mörkret under ytan och hennes olika verk får otroligt goda betyg.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk