reklamlänk

Morfars flicka Ljudbok

4.3/5

Författare: Emma Louise

ljudbok

Introduktion

Morfars flicka: En sann historia är en enormt sorglig självbiografi skriven av Emma Louise. Bokens uppläsare är Ella Schartner som tolkar Morfars flicka på ett perfekt sätt. Denna blandning får man att fördjupa sig i historien på en gång.

I Morfars flicka berättar hon om förfärliga upplevelser som hon har gått igenom som en liten flicka. Den betraktar grov misshandel som Emma hade varit ett offer av samt. Hon delar av sig med sina minnen och alla de moment där ingen agerade på det som hände. Boken är utan tvekan läsvärd och får en att se på vissa saker från ett helt annat perspektiv. Inte ofta får man lyssna på en lika lärorik historia.

Morfars flicka: Handling

I Morfars flicka: en sann historia berättar Emma om sin förflutna och alla de skrämmande, sorgliga och skamfulla saker som hon hade gått genom. Nu efter flera år bryter hon tystnad för att berätta om sina upplevelser och försöka hjälpa de som kunde erfara liknande saker i det förflutna. Morfars flicka ljudbok gratis är en gripande historia som får en att tvivla på mänskligheten. Det är svårt att fatta att sådana saker som Emma beskriver hade hänt på riktigt.

Boken börjar med att Emma beskriver hur hennes liv såg ut då för tiden innan hennes morfar började utnyttja henne. Hon beskriver deras relation, nämner sådana känslor som kärlek och omtänksamhet. Naturligtvis som ett litet barn trodde Emma på allt han sa och visste inte vad som egentligen händer i hennes omgivning. Det som skulle snart hända hade förstört hennes barndom.

Snart efter hade fyllt elva år utnyttjades hon av morfar den första gången. Han övertygade henne att allt de gör är helt vanligt, men ingen får veta om vad som händer i deras speciell relation. I flera år hade han utnyttjat henne och såldes Emma till över 200 män. Detta förfärliga misshandel har pågått i över sju år innan Emma insåg vad som egentligen händer och vad hon borde göra.

Den historian som Emma beskriver i Morfars flicka ljudbok gratis får man att ändra sina åsikter och perspektiv på liv. Emma förklarar hur ett förtroende byggs och vad det kan leda till om man använder det till sina egna syften. Hon nämner att det fanns flera situation där någon kunde ha agerat och hjälpt henne, men ingen vågade ta ansvar.

Nu vill hon visa vad som borde göras om man misstänker att något liknande kan pågå någonstans i omgivningen.

Om författaren: Emma Louise

Emma Louise är en författare av Morfars flicka ljudbok, en självbiografisk bok där hon beskriver sina förfärliga upplevelser. Som en liten flicka hade hon varit misshandlat av sin morfar som utnyttjade henne sexuellt. Han hade också sålt henne till över 300 män. Nu är hon utbildad terapeut, men vill fortsätta utbildningen för att en dag bli psykolog.

Nu efter flera år har hon ägnat sitt liv åt de som har gått igenom liknande saker i sitt förflutna. Hon hjälper de att vinna med trauman och lära sig leva med sina minnen. Hon deltar aktivt i olika organisationer för att bygga upp medvetenhet kring sexuellt utnyttjande av barn. Ofta deltar hon också i kampanjer som ska hjälpa att motverka liknande situationer.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk