reklamlänk

Mitt liv som zombie Ljudbok

4.4/5

Författare: Zack Zombie

ljudbok

Introduktion

Mitt liv som Zombie är en underhållande berättelse skriven av Zack Zombie. Det är den första delen i serien vars action utspelar sig i Minecraft världen.

Författaren av Mitt liv som Zombie ljudbok bestämde sig att skriva boken i form av dagbok. Hela serien består av kortare delar som vanligtvis är ungefär halv timme långa. Uppläsaren i den framgångsrika serien är Joakim Sædén som kan adaptera sig till den fiktiva världen.Han gör att man inte vill sluta lyssna på äventyr som beskrivs i Mitt liv som Zombie ljudbok gratis.

Just nu finns det över 18 böcker i serien om Minecraft Zombie där Mitt liv som Zombie tillhör. Utgivaren erbjuder också flera liknande serie som utspelar sig i Minecraft världen sådana som Dagbok av Minecraft Creeper.

Mitt liv som zombie: Handling

Mitt liv som Zombie berättar på ett roligt och underhållande sätt om en Zombie som försöker leva sitt eget liv. Han skadar ingen och vill bara vara accepterad av sin omgivning. Det är dock inte enkelt om man är en Zombie. Människor vill inte tåla honom, hans utseende och karaktär bara för vem som han är.

Saken blir ännu mer komplicerad en förfärlig dag på skolan. När han skickar iväg en kort lapp. Tyvärr fröken på skolan ser det och tar över lappen. Till Zombies fasa bestämmer hon att läsa den högt inför hela klassen. Det gör att han hamnar i ännu större problem, då det som fanns på lappen var väldigt privat.

Zombie skrev att han gillar Lilly Lik. Eftersom alla vet nu om hans hemlighet, vill han lösa på ett väldigt drastiskt sätt. Han bestämmer sig att undvika problemet och aldrig mer gå på skolan. Nu kvarstår det bara en fråga- hur ska man gå tillväga?

Trots att Mitt liv som Zombie ljudbok gratis är en ganska kort historia, är den väldigt lärorik på många sätt och viss. Man kan låta sitt barn att få lyssna på ljudboken själva eller till och med lyssna på den tillsammans. Det som är särskilt intressant är att själva action utspelar sig i Minecraft världen som barnen känner väldigt bra. De kan föreställa sig saker riktigt enkelt och engagera sig i historien utan det minsta problem.

Det är inte lätt att hitta en lika underhållande bok som passar både för barn och äldre. Liksom andra böckerna i serien, Mitt liv som Zombie ljudbok gratis också har en moral som låter barn att lära sig om den verkliga världen. Barn kommer att förstå varför sådana saker som rasism, våld eller mobbning och varför borde man motverka dem.

Om författaren: Zack Zombie

Zack Zombie är ett pseudonym bakom författarparet William Peña och hans son Matthew Peña. Tillsammans är de författare till några av de mest roliga, intressanta och framgångsrika bokserier vars huvudhandlingen äger rum i Minecraft världen.

Eftersom de båda älskar Minecraft och roliga berättelser, bestämde de att bygga upp en rolig karaktär baserad på deras favoritspel. Det är huvudsakligen William som kommer upp med ideer och sedan Matthew vurderer om de är goda och om de borde utveckla en given ide vidare.

Nu för tiden börjar de så småningom bokserier som inte längre äger rum i Minecraft världen. Deras talang att få lyssnare att skratta gjorde att de och deras bokserier är kända runt hela världen

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk