reklamlänk

Mirakelmannen Ljudbok

4/5

Författare: Jonas Moström

ljudbok

Introduktion

Mirakelmannen är den femte delen i jättepopulär bokserie om kriminalkommissarie Johan Axberg skriven av Jonas Moström. Ännu en gång förser oss Jonas med otroligt spännande, fantastisk deckare. Hans stil är så engagerande för lyssnare att de flesta borde försöka kopiera hur han bygger upp spänning, händelser, karaktärer och själva historien. Det och resten gör att Mirakelmannen anses vara en riktig bladvändare.

Redan från de första sidorna är lyssnaren kastad i handlingen. Både huvudkaraktärerna och stödjande karaktärer är originella. Intrigen som byggs tillsammans med cliffhanger är helt oväntade. Det är helt intressant hur man försöker avslöja hemligheten tillsammans med Johan och till slut blir man helt överraskad. Denna deckare, Mirakelmannen ljudbok gratis är lika fantastisk som författarens föregående böcker i serien.

Mirakelmannen: Handling

Mirakelmannen är en otroligt intressant och engagerande deckare. Ännu en gång får vi följa Johan Axberg i hans utredning. Eftersom det är den andra boken i serien tappar man inte så mycket tid för att lära känna huvudkaraktären utan man blir kastad mitt i huvudhandlingen på en gång.

Denna gång tjänstledig Johan blir kontaktad av sin barndomsvän, Mattias Molin. Trots att de inte hade kontakt med varandra sedan flera år, ser vi att de två hade haft en bra relation när de var små. Mattias försöker att övertyga Johan för att besöka honom då han vet några viktiga fakta om olyckan som deras annan barndomsvän hade.

Det säga att den tredje vännen, Chris Wirén, drunknade under en fisketur. Mattias misstänker dock att verkligheten såg lite annorlunda ut.

Titelns Mirakelmannen, Chris Wirén, var nämligen chef för ett stort hälsocenter. Det betyder att det var många som kunde önska honom illa. Allt det gör att Johan står framför ett viktigt beslut. Tyvärr Johans liv sätts på spel igen. Kommer han att återvända till polisen? Vad som ska hända om han bestämmer sig att delta i utredningen? Var det faktiskt ett mord eller bara en sorglig olycka? Dessa svar kommer att besvaras Johan Axberg.

Boken Mirakelmannen är drastisk och brutal då och då, men på samma tid gripande som ingen annan. Man får inte sluta lyssna på Mirakelmannen ljudbok tack vare dess intensitet och snabba aktion. Jonas Moström har sett till att varenda handling ska knytas ihop. Ännu en gång klarade han att skapa realistiska och intressanta karaktärer. Själva huvudhandlingen gör att blodet fryser i ådrorna.

Om författaren: Johan Moström

Johan Moström föddes den 6 maj 1973 i Jämtland. Han är läkare och författare. Hans framstående böcker är Dödens pendel och Svart Cirkel publicerade respektive 2004 och 2006.

Trots att han fortfarande arbetar som läkare har han skrivit över 15 böcker mellan 2004 och 2020. Det allra viktigaste förutom ovannämnda är Rymd utan stjärnor, Himlen är alltid högre, Trogen intill döden Mirakelmannen ljudbok gratis.

Sedan han var ung ville han uttrycka sin artistiska inre. Han gjorde det på många olika sätt t. ex. genom att skriva sångtexter eller poesi. Hans största dröm var att skriva en novell som han äntligen klarade göra när han var pappaledig.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk