reklamlänk

Min väg från flykting till hela Sveriges polis Ljudbok

4.4/5

Författare: Nadim Ghazale & Sara Nygren

ljudbok

Introduktion

Min väg från flykting till hela Sveriges polis är en biografi skriven av Nadim Ghazale som tillsammans med Sara Nygren berättar om Nadims liv. I sin Min väg från flykting till hela Sveriges polis visar han sina utestående upplevelser och förklarar hur det har hänt att han kämpar för Sverige.

Uppläsaren i Från flykting till polis ljudbok är själva Nadim som gör den väldigt autentisk. Man kan lätt känna att vissa av händelser och minnen som Min väg från flykting till hela Sveriges polis betraktar om är riktigt svåra för Nadim.

Vill man få veta hur Nadim klarade att bygga sitt liv från noll och bli en riktig hjälte i det svenska samhället, borde man få lyssna på Från flykting till polis ljudbok gratis.

Min väg från flykting till hela Sveriges polis: Handling

Den vackra biografin Min väg från flykting till hela Sveriges polis är ett riktigt mästerverk. Denna bok borde vara ett måste för alla människor för att hjälpa de förstå vad som rasism egentligen betyder. I sin Min väg från flykting till hela Sveriges polis ljudbok gratis visar Nadim från flera håll vad som rasismen kommer från, vad brottslighet orsakas av och hur han bestämde leva sitt liv samt uppfostra sitt barn.

I den utestående Min väg från flykting till hela Sveriges polis ljudbok visar han sin livshistoria. Han förklarar hur hans liv såg ut när han var yngre. Den ständiga flykten, skulden han kände och flera ytterligare, djupa samt riktiga känslor fullspäckade hans själ.

Nadim förklarar att han kände ilskan blandade med kärlek. Han klarade att flytta med sin familj från kriget, men hans liv fortfarande var otroligt svår. Han visste inte riktigt vart han ska ta sig och ju djupare i flykten det var, desto mindre visste han om vad som ska hända i framtiden.

Min väg från flykting till hela Sveriges polis ljudbok helt klart visar bild av flyktingar och kriget. Nadim delar av sig med sina djupaste minnen och saker som inte flera hade velat berätta om. Han svarar på frågor som Sara ställde och det är rätt klart att han trivs med sitt nya liv.

Den underbara vägen han har gått för att uppnå sitt mål är en riktigt motiverande historia. Trots att Min väg från flykting till hela Sveriges polis skildrar ett oerhört svårt liv han hade, nu kan man lära sig ifrån Nadim vad som ska göras för att göra drömmar till verkligheten.

Om författarna: Nadim Ghazale och Sara Nygren

Författarna bakom Min väg från flykting till hela Sveriges polis är Nadim Ghazale och Sara Nygren.

Nadim Ghazale delar av sig med sina minnen som flykting. När han var en liten pojke var han tvungen att fly från kriget i Libanon. Nu efter flera år arbetar han som polis i Sverige och berättar om kulturella skillnader mellan de två kulturerna, om sina minnen och alla de mest intressanta eller konstigaste upplevelser han har gått igenom under senaste åren.

Sara Nygren föddes 1987 och är en svensk journalist och programledare. Hon har i flera år arbetat för Sveriges Radio, men hon samarbetat till och med med Borås Tidning.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk