reklamlänk

Min pojkväns dubbelliv Ljudbok

3.7/5

Författare: Cleo James

ljudbok

Introduktion

Cleo James debut som författare är en självbiografisk bok med namnet Min pojkväns dubbelliv. Min pojkväns dubbelliv ljudbok handlar om Cleos förhållande till Mark, ett förhållande som trots de mest destruktiva och långvariga besvikelser har överlevt i över 20 år. Sjuksköterskan Cleo har tillsammans med egenföretagaren inom byggnadsbranschen, Mark, levt ett liv både i lyx och överflöd men också på branten av utmattning och stora psykiska utmaningar.

Trots det ultimata sveket kan Mark och Cleo inte leva utan varandra. Min pojkväns dubbelliv ljudbok gratis läses upp av Viktoria Flodström. Ljudbokens längd är 8 timmar och 34 minuter. Boken är översatt till svenska av Lena Kamhed.

Min pojkväns dubbelliv: Handling

Min pojkväns dubbelliv ljudbok börjar med hur sjuksköterskan Cleo behandlar patienten Mark. De två får genast en djup kontakt men när Cleo ser vigselringen på Marks finger, backar hon. Det gör inte Mark, dagen efter deras första möte lämnar han av en stor blombukett på Cleos arbetsplats. De träffas för en drink och Cleo berättar för Mark att hon inte är intresserad av att vara den andra kvinnan. Plötsligt berättar Mark att han lämnat sin fru.

Min pojkväns dubbelliv ljudbok gratis fortsätter att beskriva hur Cleo och Mark inleder en romans. Flera gånger under bokens gång beskriver Cleo hur fantastiskt deras sexliv var och är.  Dock är det mycket annat som inte är perfekt.

För det första är Mark mycket svartsjuk och kan bli vansinnigt arg på både Cleo och andra män om han får för sig att något har hänt mellan dem. Han är också mycket mån om att ha Cleo för sig själv och gillar inte att hon träffar vänner. Cleo är dock en stark kvinna som inte gör som Mark befaller henna. De grälar ofta och det går hett till. Sedan blir de sams vilket också går hett till. När Mark har betett sig dåligt kommer han med lyxiga och dyra presenter och paret är ofta ute och reser.

Min pojkväns dubbelliv ljudbok berättar att Mark har två barn som han inte har mycket med att göra. Cleo, som inte vill ha barn tycker detta är märkligt men låter det gå eftersom Mark inte vill diskutera saken. Efter 12 år tillsammans får Cleo syn på en e-post som kommer att förändra hela hennes liv. Det visar sig att Mark inte riktigt är den han påstått sig vara.

Om författaren: Cleo James

Cleo James är ett pseudonym. Den verkliga författaren heter någonting annat. James är född i Storbritannien på 1970-talet. Hon är utbildad sjuksköterska och har arbetet i tiotals år på olika sjukhus i London. Min pojkväns dubbelliv från år 2022 är hennes debutroman. Det finns även en annan bok skriven om samma man, Mark, av en svensk kvinna.

Cleo James beskriver i den självbiografiska boken hennes dramatiska och beroendeframkallande förhållande till Mark som numera varat över 20 år. Boken är en ärlig men också humoristisk historia som också lyfter upp svåra saker som missbruk, psykiskt och fysiskt våld, ätstörningar och aborter.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk