reklamlänk

Midnattssol Ljudbok

3.9/5

Författare: Stephenie Meyer

ljudbok

Introduktion

Midnattssol av Stephenie Meyer är den senaste femte delen i serien Twilight. Den släpptes den 30 november 2020 och publicerades som både ljudbok den 4 juni 2021.Bokens uppläsare är Aleksandra Salzberger och själva Midnattssol publicerades av förlaget B Vahlström.

Det är en fantasyroman avsedd för tonåringar och äldre publikum. Midnattssol berättar om en kärlekshistoria. Den stora känslan som kopplade en dödlig kvinna med en vampyr presenterades i en mycket mörkare form den här gången.

Narrator i Midnattssol ljudbok gratis är inte som i de tidigare delarna Bella, utan Edward. Ljudboken är mer än 26 timmar lång så det är bra att ha lite mer fritid innan man börjar med den här.. Alla fyra delarna av “Twilight” -serien har redan filmatiserats.

Midnattssol: Handling

Huvudkaraktärerna i Midnattssol är Bella Swan och Edward Cullen. De två förenades av en farlig kärlek. Edward som en vampyr, Bella som en dödlig tjej. I den här nya delen av romanen upptäcker vi Edwards inre. Hans vilda, farliga natur kombinerat med den mänskliga sidan ger en explosiv blandning. Berättelsen är full av mörk, ryggradskylande action. Handlingen av romanen äger rum i staden Forks.

Boken Midnattssol är en samling händelser som hade presenterats i de föregående delarna. Perspektivet är dock lite annorlunda. Den här gången ser vi inte historien genom Bellas ögon, utan Edwards. Det att titta inuti vampyrens natur gör att läsaren inte bara kan se hela handlingen från en annan vinkel utan också lära sig om Edwards förflutna.

Läsaren kommer att kunna förstå varför Edward inte valde en annan vampyr, han kämpade bara så gränslöst för Bellas kärlek, som var tvungen att göra ett val mellan en varulv och en vampyr. Man får inte glömma att valet av Edward var ett riskabelt val för henne.

Midnattssol ljudbok är en berättelse inriktad för unga människor, men många vuxna kommer att vara intresserade av den. Den som åtminstone en gång har känt att de har någon med sig för livet och vet hur mycket besvär som ska läggas för att hålla en sådan person med sig bör frestas att läsa en roman.

En svår historia, full av känslor och oväntade vändningar, håller läsaren i spänning från första till sista sidan. Det är inte utan anledning att sagan Twilght har hyllats som en bästsäljare. Det har gått 16 år sedan den första delen av serien och den här vackra kärlekshistorien hade börjat.

Om författaren: Stephanie Meyer

Stephenie Meyer är en amerikansk författare. Hon föddes den 24 december 1973 i Hardford. Förutom den jättepopulära sagan Twilight är hon också författaren till fristående romanen The Host.

Hennes bibliografi består av sju utmärkta böcker som står filmatiserades. De alla har fått otroligt goda recensioner. Själva Stephanie har fått många priser bland annat Best Fiction for Young Adults 2006, Author of the Year 2008 och Children’s Book of the Year 2009.

Med sina böcker har hon skapat en spännande värld älskad av tusentals människor runt hela världen. Kärlekshistoria som presenteras i Midnattssol ljudbok gratis har hittats fans i alla världens hörn och blev ett måste i popkultur.

I privatliv har hon en man som heter Christiaan Jan Petrus Meyer, med vilken hon gifte sig 1994. Hon är en glad och kärleksfull mamma till 3 pojkar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk