reklamlänk

Med hjärtat som insats Ljudbok

3.9/5

Författare: Simona Ahrnstedt

ljudbok

Introduktion

Med hjärtat som insats skriven av Simona Ahrnstedt är en utmärkt kärleksroman. Boken är en av Simonas bästsäljare. Henne böcker har hittills sålts både i Sverige och utomlands i över 800 000 exemplar.

Simonas still gör att Med hjärtat som insats har ett driv i berättelsen. Det är lätt att hänga med och förstå vad som händer omkring samt händelserna i boken gör att man vill bara ha mer. Hon skapar moderna och realistiska karaktärer. De beter sig naturligt och det väcker inget tvivel att en verklig person skulle göra samma sak.

Allt det gör Ahrnsteds Med hjärtat som insats till en av de bästa romaner hon har skrivit i sin karriär.

Med hjärtat som insats: Handling

Huvudhandlingen i Med hjärtat som insats ljudbok gratis utvecklas gradvis som ger lyssnaren tid att lära känna karaktärerna ordentligt från själva början.

Man blir så småningom presenterad med relation mellan Sam och Debbie och det görs på ett fängslande sätt. Dessutom får den läsaren att fundera över några viktiga ämnen i samhället sådana som rasism, klimatfrågan eller hatbrott. Med enkla ord är Med hjärtat som insats lite provocerande, men åsiktskapande då det behövs.

Det som uppskattas särskilt mycket är att Debbies beteende är helt naturligt. Hon gömmer sin sårbarhet på grund av händelser ifrån hennes förflutna. Man blir lockad av utmärkt skapade relation mellan huvudkaraktärerna och deras naturligt utvecklade attraktion till varandra. Alla handlingar passar till varandra och det ger berättelsen trovärdighet.

Med hjärtat som insats kryddas till med bikaraktärerna från tidigare böcker från samma universum, En enda risk, En enda natt och En enda hemlighet. Man får ta reda på vad som händer hos Tom Lexington eller David Hammar några år senare.

Kärleksromaner är i motsats till framträdanden otroligt svåra böcker att skriva. I motsats till andra genre har man i de flesta fall mycket erfarenhet inom intresseområdet som de handlar om – emotioner. Utan något större problem kan man inse att någon känsla eller situation är konstig eller falsk. En sådant problem kan man aldrig stötta på i Med hjärtat som insats ljudbok gratis.

I Med hjärtat som insats ljudbok kan man hitta allt som krävs av kärleksromaner och mycket mer. Spänning, överraskande plotvridningar och otroligt fina beskrivningar gör boken till en av bästa i denna genre.

Om författaren: Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt föddes den 10 september 1967 i Prag. Hon är en svensk författare och legitimerad psykolog.

Hon debuterade med boken Överenskommelser 2010, men hennes författarkarriär snabbade på efter publikation av boken En enda natt och två ytterligare delar: En enda hemlighet och En enda risk.

Hennes romaner har sålds i över 800 000 exemplar bara i Sverige och översattes till 25 språk som gör Ahrnstedt till en av de mest framgångsrika kärleksromanförfattare.

Hittills har hon skrivit 10 böcker varav Med hjärtat som insats som publicerades den 13 oktober 2020 blir mer och mer populär.

Simona är aktiv i socialmedia, man kan hitta henne bland annat på Instagram under användarnamnet @simonaahrnstedt

Vill man få veta mer om henne, kan man besöka Simonas hemsida: https://www.simonaahrnstedt.se/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk