reklamlänk

Med handen på hjärtat Ljudbok

3.7/5

Författare: Ida Fryklund

ljudbok

Introduktion

Med handen på hjärtat är en intressant och gripande berättelse skriven av Ida Fryklund. Dess uppläsare Irene Lindh bara lägger till krydda till denna fantastiska bok. Det är den första boken i serien Gårda Brygga, men själva boken beskrivs som en ovanligt bra feelgood.

Den har allt som krävs av denna slags böcker. Dess flyt, välstrukturerade, djupa karaktärer och handlingen gör att man kan reflektera över sitt eget liv tillsammans med Lina. Riktigt underhållande, fullspäckad med viktiga funderingar och frågor som alla borde ställa sig själva ibland.

Kärlek och glädje mixat med sorg gör Med handen på hjärtat ljudbok till ett trovärdig verk som ingen borde hoppa över. De romantiska, sorgliga och roliga händelserna som gör att man skrattar för att sedan gråta tillsammans med Lina.

Med handen på hjärtat: Handling

Med handen på hjärtat berättar om Lina. Hon verkar ha allt som behövs för att vara lycklig. Vänner, ett fint jobb och en dotter. Men tyvärr livet är inte alltid enkelt. Bara på en vecka hela hennes liv blir omvänt. Hon får sparken och hennes mormor Eva dör. För att göra saken värre hennes ex berättar för henne att han kommer att få barn med sin nya partner. Hela Linas liv blir till en mardröm.

Helt plötsligt blir det för många problem på samma tid. När hon inte vet vad hon ska göra, tar hon ett ovanligt och viktigt beslut att flytta sig till Gårda Brygga i sin mormors hus. Det gör att hon förnyar de gamla bekantskaper från sin ungdom. Det finns två särskilda killar som hon tycker om särskilt mycket.

Sebastian som hon hade inte sett på flera år sedan de båda var tonåringar och Eddie, surfkillen som kan vara den stiliga mannen hon har träffat på länge. De gör att hon börjar reflektera över sitt liv på nytt.

Snart kommer det fram att Eve, hennes mormor hade några intressanta hemligheter som ingen i familjen visste om. Gårda Brygga verkar vara något mer än hon trodde tidigare och nu börjar Lina förstå varför hennes mormor älskade detta ställe så mycket.

Vad är det som Eva gömde från familjen? Kommer Lina att lösa sina problem och bli lycklig igen? Och varför är de killarna så mystiska? Svar på dessa frågor kommer besvaras i Med handen på hjärtat ljudbok gratis.

Det är en fantastisk feelgood roman som gör att man kan tillsammans med Lina reflektera över sitt eget liv. Med handen på hjärtat är fullspäckad med skratt, roliga anekdoter och lite sorg. Denna mix gör att man vill återkomma till Gårda Brygga så snart den näst boken i serien ska publiceras.

Om författaren: Ida Fryklund

Ida Fryklund är en svensk författare. Hon debuterade med utmärkt bok Med handen på hjärtat som är den första boken i Gårda Brygga serien. Den har publicerats den 1 juni 2021 under bokförlaget Nona och fått otroligt goda recensioner från kritiker och vanliga läsare i landet.

Författaren är aktiv på sociala medier där hon uppdaterar sina läsare om nyheter från både hennes privatliv och skrivande. Hon svarar till och med på läsares frågor på Instagram samt lägger upp bilder om hur det såg ut när hon skrev Med handen på hjärtat.

I sin bok skriver hon om tvivel, hemligheter, föräldraskap och sådana fina känslor som vänskap och kärlek. Med handen på hjärtat ljudbok gratis bär ett viktigt meddelande: man borde våga lyssna till sitt hjärta.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk