reklamlänk

Maria Ljudbok

4.4/5

Författare: Mia Skäringer

ljudbok

Introduktion

Maria: En kvinnlig komikers dagbok är en självbiografisk bok skriven av Mia Skäringer. Hon är en av Sveriges mest kända och uppskattade komiker och såklart skådespelare. I sin bok bestämde hon berätta lite mer om det som händer bakom kurtinerna.

Mia avslöjar några av sina hemligheter och ärligt berättar om sin karriär och sin vardag. Hon tar oss, lyssnare, på en fantastisk resa i hennes liv där hon öppenhjärtigt visar minnen från sin barndom och andra viktiga delar av sitt liv.

Boken Maria är fullspäckad med humör och intressanta plotvridningar. Den är insiktsfull och smärtsam på samma tid. Fakta som Mia avslöjar i Maria ljudbok gratis får man att se på nöjesbranschen från ett helt annat perspektiv.

Maria: Handling

I Maria: En kvinnlig komikers dagbok följer vi Mia Skärninger och hennes resa i nöjesbranschen. Vi får se hur hon påbörjade sin karriär, hur hon växte upp och utvecklade i den svåra, krävande världen. Nu efter flera år när hon är etablerad komiker delar hon av sig med sina erfarenheter.

I Maria ljudbok gratis berättar Mia Skärninger massa roliga historier, men också en del svårare, mer allvarliga minnen. Hon visar på ett ärligt sätt vilka som fördelar och nackdelar är det att vara en kvinnlig komiker och skådespelare i Sverige.

Snart därefter får vi lyssna på hur hennes uppväxt i Kristinehamn såg ut, vilka som problem var hon tvungen att komma över som en ung kvinna och hur allt det påverkade hennes liv. Mias inte alltid hade ett drömliv. Hennes barndom var fullspäckad med kärlek men det fanns också alkoholmissbruk hemma och psykisk ohälsa. Det hade en stor påverkan på hur hon betedde sig och hur hon är som person just nu.

Det som Mia visar i Maria: En kvinnlig komikers dagbok får man att se på livet från ett helt annat perspektiv. Inte bara börjar man förstå att nöjesbranschen är ganska giftig utan också att varje person har ett bagage av erfarenheter som man bär med sig hela sitt liv. Trots att Mias liv är mycket tryggare nu, inte alltid var det så lätt för henne.

Äntligen på ett humoristiskt sätt delar hon av sig med massa intressanta sanningar från hennes liv och saker som hon har erfarit bakom kurtinerna. Allt det kompletteras med att hon har spelat upp ljudboken själv. Maria ljudbok gratis är nämligen uppläst av själva författaren. En underbar, vacker och gripande Maria ljudbok är en biografi som inte går att hoppa över.

Om författaren: Mia Skärninger

Mia Skärninger eller rättare sagt Maria Elisabeth “Mia” Skäringer Lázár, ogift Skäringer, ursprungligen Johansson föddes den 4 oktober 1976. Hon har i flera år arbetat som skådespelare och manusförfattare. Hon är väldigt känd svensk komiker och fick stort popularitet tack vare sina poddar.

Hon hade spelat i över 15 filmer sedan 1995 varav Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Släng dig i brunnen och No more fucks to give är utan tvekan de mest populära. I sin karriär har hon också skrivit tre böcker innan hon publicerade Maria ljudbok.

För sina verk har hon fått många priser. De med viktiga är utan tvekan Årets göteborgare, årets värmlänning och Kristallen för Årets TV-personlighet. Mias karriär verkar sedan flera år bara få fart som i sin tur resulterar i hennes ökande popularitet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk