reklamlänk

Mannen som lekte med dockor Ljudbok

3.8/5

Författare: Magnus Jonsson

ljudbok

Introduktion

Mannen som lekte med dockor är den första boken i Hatet trilogin skriven av Magnus Jonsson. Hans fantastiska Mannen som lekte med dockor har allt man kan förvänta sig av en toppklass deckare. Det bekräftas med utmärkta recensioner av olika kritiker, bland annat av Lotta Olsson som skriver för DN.

Uppläsaren i Mannen som lekte med dockor är ingen annan än Maria Lyckow vems röst får man hitta i de flesta goda deckare. Hon är en slags uppläsare som ofta väljs till att skriva de bästa titlar som Mannen som lekte med dockor ljudbok utan tvekan är. Förutom Mannen som lekte med dockor ljudbok får man också höra hennes röst i sådana verk som När himlen faller ned, Trassliga romaner vid Hornstull, Törnfåglarna eller Roskoden.

Mannen som lekte med dockor: Handling

Mannen som lekte med dockor är den första delen i Hatet trilogin. Tack vare fantastiska komentarer, goda recensioner och utmärkta betyg får man anlita att Mannen som lekte med dockor ljudbok är ett riktigt mästerverk. Man kan till och med säga att det nästan inte går att hitta några nackdelar av Mannen som lekte med dockor ljudbok gratis.

Magnus Jonsson har sett till att hålla ett högt tempo i sin Mannen som lekte med dockor som gör att man kan lätt glömma om verkligheten. Trots att ljudboken är över tolv och halv timme lång är det inte särskilt svårt att sträcklyssna på den.

Huvudhandlingen i Mannen som lekte med dockor kretsar runt Linn Ståhl som är krypteringsexperten. Under Mannen som lekte med dockor gång får vi stöta tillsammans med Rickard Stenlander och Erik Svenson på makabriska mörd. Det är just Rickard, Erik och Linn som ska få i uppdrag att samarbeta för att hitta svaren på de viktigaste frågorna: vem som är mördaren och vad är motiven bakom mordet.

Den här spännande historia kan göra lyssnarna andfådda. Man kan lätt känna att Magnus har lagt in mycket arbete för att hålla historien ihop. Den känsla av spänning och gåshud man får under lyssningen går inte att beskriva.

Utan den minsta tvekan är Mannen som lekte med dockor ljudbok gratis en slags deckare som inte går att missa. Motiven, handlingen och karaktärer är inte lika någon annan deckare som ger en klart bild att Mannen som lekte med dockor inte är inspirerat av någon annan bok utan Magnus ska vara den som inspirerar.

Om författaren: Magnus Jonsson

Magnus Jonsson föddes den 24 oktober 1965. Han har i flera år arbetat som gymnasielärare för att börja sin författardebut 2022. Den beroendeframkallande debutboken, Mannen som lekte med dockor är har blivit ett riktigt mästerverk och påbörjat en framgångsrik trilogi, Hatet.

Rätt som det var har Magnus släppt ytterligare två böcker i trilogin, Asätarna i Kungsträdgården och Kvinnan som jagade ensam. Den tredje boken avslutade hela serien.

Man kan säga utan den minsta tvekan att Magnus har en enastående talang. Han vet hur man bygger spännande historier. Det berättarsätt han har gör att man håller andan hela vägen från första till sista minut för att explodera när cliffhangern i böckerna kommer fram.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk