reklamlänk

Mannen som försvann Ljudbok

4/5

Författare: Tony Fischier

ljudbok

Introduktion

I sin debutdeckare, Mannen som försvann, presenterar författaren Tony Fischier en otroligt intressant utredning. Bokens uppläsare är Jonas Malmsjö som bara gör Mannen som försvann ljudbok gratis till ett riktigt mästerverk.

Den är en jättespännande och med enkla ord bra bok. Handlingen är fullspäckad med intriger och intressanta plot vridningar som gör att man vill gräva i fallet djupare och djupare tillsammans med inspektören. Detaljnivå på beskrivningar och action är perfekt. Det låter lyssnare att glömma om verkligheten och utreda fallet utan några distraktioner.

Eftersom boken är den första delen i serien om Niklas Ragnvik och hans kollegor vid Göteborgspolisen, en stor del av boken handlar om att inleda karaktärerna ordentligt. Det gör dock inget illa åt själva handlingen då inledningen är välstrukturerad och lika intressant som huvudhandlingen.

Mannen som försvann: Handling

Huvudhandlingen i Mannen som försvann kretsar runt en oförklarlig och konstig död av en bokhandelsbiträdet Hans Arnesson. Boken börjar med att han räddar en flicka som skulle drunkna i Hamnkanalen utan hans hjälp. Tyvärr snart därefter hittas han mördad i sitt hem. Hon blev knivhuggen ihjäl.

Det är då vi får möta Niklas Ragnvik den första gången i Mannen Som försvann ljudbok då det är han som ska få i uppgift att utreda fallet. Mer och mer tyder på att hela fallet handlar om något mer än vanlig inbrott. Ju mer Niklas gräver desto mer konstiga fakta kommer fram.

I bakgrunden kan vi se en engagerande och intressanta fakta om Ragnviks syster försvinnande. Sedan arton år är hon försvunnen spårlöst, men lyckligtvis hittar han några spår som tyder på att hon fortfarande lever

Snart börjar inspektörerna ställa sig några viktiga frågor. Vem egentligen vad Hans Arnesson? Finns det någon koppling mellan den räddad flicka och honom? Är det möjligt att mördaren ska angripa igen? Och vad som har hänt med Ragnviks syster? Mannen som försvann ljudbok gratis kommer att svara på dessa frågor.

Trots att Mannen som försvann är författarens debut kan man inte känna alls när man lyssnar på ljudboken. Den har en perfekt flyt, trovärdiga och autentiska karaktärer samt alla konversationer ser riktigt äkta ut. Ibland med andra böcker som är skrivna av oerfarna författare kan man lätt se att vissa fakta inte stämmer eller att huvudkaraktärerna inte är konsekventa. Det är tvärt om med Mannen som försvann.

Mannen som försvann är en lättläst och underhållande deckare som är ett måste för varenda deckargenre beundrare.

Om författaren: Tony Fischier

Tony Fischier är en svensk författare och konstnär. Nyligen debuterade han med sin första bok Mannen som försvann. Han är en av de mest färgfulla författare. Man kan lätt kännas hans artistiska själ i hans böcker, musik och målningar.

Det fantastiska med Tonys skrivstil är att han försöker att leta efter nya ideer och lösningar på tråkiga aspekter av deckare. Möjligtvis är det därför hans nyaste bok fick så stor popularitet och goda recensioner både från kritiker och vanliga läsare.

Han är väldigt aktiv på sociala medier och sin hemsida där han säljer sina målningar. Om man vill lära känna lite mer om författaren, köpa någon målning går det att göras på följande hemsida: http://tony.fischier.com/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk