reklamlänk

Mannen på bron Ljudbok

3.5/5

Författare: Björn Paqualin

ljudbok

Introduktion

Mannen på bron är en underhållande lyssning med massa vändningar och cliffhangern som ger lyssnare gåshud. Författaren bakom den intressanta deckaren är ingen annan än Björn Paqualin. Eftersom Mannen på bron är den andra delen i serien slösar författaren ingen tid på onödiga, tråkiga inledningar utan kastar lyssnare mitt i action redan från själva början.

Under bokens lopp får vi några uppdateringar om vad som hände mellan böckerna, men det gör Björn på ett riktigt skickligt sätt så att det är svårt att märka. Uppläsaren i den underbara Mannen på bron ljudbok är Stefan Sauk som är välkänd i ljudbokvärlden. Deckaren Mannen på bron ljudbok gratis är bara 6 timmar lång som gör att action är riktigt svårt. Därför är det viktigt att fokusera på boken för att hänga med handlingen.

Mannen på bron: Handling

Ännu en gång återkommer Björn Paqualin med en ny bok i serien om Stella Robertsson, Mannen på bron ljudbok. I sin underbara stil kastar han lyssnare mitt i action. Boken är fullspäckad med snabba handlingar och uppsumeras med en riktigt intressant cliffhanger.

Eftersom Mannen på bron ljudbok är bara 6 timmar lång kan man förvänta en otroligt snabb action. Mängden detaljer och konversationer verkar vara perfekt balanserat med vad som händer ute på gatan under utredningen. De levande jämförelser, utmärkt språk och det ovanliga personligheten av Stella Robertsson gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Naturligtvis är det viktig att påminna att Mannen på bron är den andra boken i serien. Böckerna är starkt bundna med varandra så om man inte hade lyssnat på den föregående boken, är det bäst att börja med deckardebuten av Björn Paqualin, Låt det brinna. Annars kan det vara lite svårt att förstå vissa skämt, handlingar och huvudkaraktären utan att veta vilken som helvete var hon tvungen att gå igenom i den första delen.

I Mannen på bron ljudbok gratis kan vi se att Stella fortfarande inte har klarat att hantera det som hände i boken Låt det brinna. Hon är tvungen att leva med konsekvenserna och dessutom står hon framför svåra val att ta i situation när hon inte är redo att fatta viktiga beslut.

Vad mer, i området blir det två kvinnor angripna när de tältar utanför staden. Trots att Stella inte är redo att ta sig an uppdraget, blir hon motvilligt indragen i fallet. För att göra saken värre blir hon kontaktad av en journalist som hotar att avslöja några hemligheter som kan förstöra hennes karriär och liv.

Om författaren: Björn Paqualin

Björn Paqualin är en svensk författare med flera år erfarenhet som manusförfattare. Han har varit en viktig del av flera tv serier. I privatliv är han bosatt i Sverige sedan flera år.

Författaren har fått mycket större popularitet efter att han påbörjade serien om Stella Robertsson. Böckerna i serien ska skapa en trilogi, men bara de två första delar är publicerade hittills. Serien var påbörjad med boken Låt det brinna som har fått massa beundrare i hela norden.

Snart efter den första boken publicerades har Björn börjat arbeta på den andra delen, Mannen på bron. Den i sin tur publicerades 2021 både i skrift och ljudbok version.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk