reklamlänk

Man dör inte av stress Ljudbok

4.1/5

Författare: Selene Cortes & Marie Åsberg

ljudbok

Introduktion

Man dör inte av stress: man slutar bara att leva – om utmattningssyndrom är en fantastisk bok om självutveckling. Detta lärorikt verk är resultat av samarbete av två utmärkta författare och specialister, Selene Cortes och Marie Åsberg.

Boken Man dör inte av stress ljudbok gratis är blandning av biografi och hälsobok då författarna använder sig av en av författarna för att visa hur man kan bekämpa stressen. Denna otroligt fascinerande bok gör att man kan lära sig att leva mycket mer ansvarigt och medvetet.

Tack vare Selene som delar av sig med personliga detaljer får man klart se hur denna sjukdom ska botas. Det visar också hur starkt människoliv präglas av sjukdomen.

Man dör inte av stress: Handling

Man dör inte av stress är självutvecklings bok skriven av Marie Åsberg och Selene Cortes. Författarna förklarar på ett väldigt lättillgängligt sätt hur man kan lära sig att bekämpa stressen. Tack vare sina erfarenheter klarar de att visa levande exemplar på hur man kan märka symptomen hos sig. Och det är inte så lätt som det verkar då varje människa är annorlunda.

Det som kan särskilt uppskattas i Man dör inte av stress är bokens struktur. Trots att den är fullspäckad med lärorika råd och tips förklaras de på levande exempel. Den strukturen är ganska lik en dagbok där alla symptomer och metoder förklaras ordentligt.

Kvalitet av dessa typ böcker värderas efter hur hjälpsam de är och hur många aha-upplevelser man har när man lyssnar på de. När man mäter Man dör inte av stress ljudbok gratis kan man klart se att den är med enkla ord toppklass. Man dör inte av stress ljudbok kan likaväl vara den bästa bok om utmattningssyndrom som finns.

Boken täcker sådana ämnen som diagnostik, symptomen och behandling av utmattningssyndrom. Vill man få veta vad som kan göras för att hjälpa en sjuk person eller är man sjuk själv är den ett måste att lyssna genom. Författarna understryker en av de första problem att lösa är att förstå att man är sjuk som ofta blir den största utmaningen.

Vid slutet av Man dör inte av stress ljudbok delar av sig Marie med en lista och formulär som hjälper med självdiagnos. De två saker gör att tack vare kunskap man har samlat genom boken och vägledning av Marie kan man få en bild på sitt nuvarande tillstånd.

Om författaren: Selene Cortes och Marie Åsberg

Selene Cortes och Marie Åsberg är författarparet bakom det lärorika Man dör inte av stress : man slutar bara att leva – om utmattningssyndrom. Författarna blandar ihop relation mellan läkare och patient för att sedan använda den för att visa hur utmattningssyndrom ser ut. Selene delar av sig med sina personliga problem och situationer för att sedan analysera de tillsammans med Marie.

Marie Åsberg är svensk läkare och internationellt ansedd psykiatriker. Hon föddes den 7 januari 1938 och studerade vid Karolinska institutet där hon fortfarande är verksam. Man dör inte av stress ljudbok är en av hennes viktigaste verk tillgängliga för bredare publik. Ett annat verk som är värd att läsa är Nortriptyline in the treatment of depression.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk