reklamlänk

Löftet du gav Ljudbok

3.8/5

Författare: Brenda Joyce

ljudbok

Introduktion

Löftet du gav är en typisk harlequin berättelse skriven en jättepopulär och bästsäljande författare Brenda Joyce. Nu är hon tillbaka med ännu en fantastisk bok om kärlek, vänskap och passion.

Boken Löftet du gav anses vara en av de bästa feelgood romanser som hon har någonsin publicerat. Alla böcker i hennes bibliografi blir med på bästsäljarlistor och säljs i tusentals exemplar. Medan 1988 och 2020 har hon skrivit och givit ut över 35 fantastiska noveller.

För sin debutbok Innocent Fire har hon fått en pris från Romance Writers of America. Nu efter flera års arbete har hon fått två ytterligare pris för sina verk: Best Historical Romance Award och Romantic Times’ Lifetime Achievement Award. Hittills har hon sålt över elva miljoner exemplar av sina böcker runt om i världen.

Löftet du gav: Handling

Löftet du gav är en vacker berättelse om kärlek äkta problem som man kan ha i ett förhållande. Den väcker de djupaste känslor man kan ha och låter en att glömma om den verkliga världen och dess problem. Harlequin Löftet du gav ljudbok gratis är älskad av kritiker, men framför allt de vanliga läsare och lyssnare.

Huvudhandlingen i Löftet du gav ljudbok är berättad av två perspektiv. Båda är viktiga för att förstå vad som finns mellan två huvudkaraktärerna Alexi de Warenne och Elysse O’Neill. Harlequin berättar om känslan mellan de två på ett riktigt ovanligt och fascinerande sätt.

Boken Löftet du gav börjar med att Alexi de Warenne återkommer till England efter en lång resa till Kina. Han har vunnit ett pris för att han har seglat mellan de två länder på rekordtid. Trots att han är väldigt lycklig snart alla hans känslor blir dämpade av en situation som han fick se.

Hans vackra barndomsvän som han Elysse O’Neill nämligen flörtar med hans skeppskamrat framför Alexis ögon. De misstankarna han har är att Elysse försöker bestraffa honom för att resan har tagit mycket tid. Allt det gör att han vill förklara situationen och förstå vad som finns mellan de två. Tyvärr en oväntad slump gör att detta möte leder till ett tragiskt slut.

För att reda Elysses heder behöver Alexi gifta sig med henne så snart som möjligt. Inom bara några dagar fixar de bröllopet och han lämnar henne omgående. Man vad som kommer att hända näst? Finns det någon känsla mellan de två?

Det som lyssnare bevittnar i Löftet du gav ljudbok gratis är en av de vackraste och mest ovanliga kärleksberättelser som finns. Kärlek, spänning och fantastiska beskrivningar gör bok till en av bästa noveller som författaren har någonsin skrivit.

Om författaren: Brenda Joyce

Brenda Joyce föddes 1963 och är en väldigt känd amerikansk författare. Hon är också känd under initialer B. D. Joyce. Hon har fått en internationell popularitet snart efter att hennes första bok, Innocent Fire blev publicerad. Nuförtiden är hon bosatt i Arizona.

Genom åren har hon skrivit otroligt många goda böcker varav nästan varje har klättrat på de bästa platsen på bästsäljarlistor runt hela världen. Hon anses vara en av de mest framgångsrika novellförfattare.

I sin bibliografi har hon samlat nästan 50 böcker i 8 serier. Hennes mest populära serier är The de Warenne Dynasty, Bragg Saga, The Delanzas, Deadly , Master of Time och The Spymasters Men. Hon delar av sig med intressanta fakta om hennes böcker på sin hemsida: https://brendajoyce.com/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk