reklamlänk

Livet enligt Dagny Ljudbok

4.3/5

Författare: Dagny Carlsson & Helen Bjurberg

ljudbok

Introduktion

Livet enligt Dagny : i huvudet på en 104-åring är en ganska kort men riktigt innehållsfull biografi om Dagny Carlsson skriven av Helen Bjurberg. Dagny Carlsson som världens äldsta bloggare delar av sig med sina starkaste minnen, erfarenheter och riktigt personliga råd som kan hjälpa de yngre att klara av med vardagen.

Uppläsaren i Livet enligt Dagny ljudbok gratis är Cecilia Nilsson. Hon klarar att göra Livet enligt Dagny ljudbok ännu mer autentisk tack vare sin fantastiska röst.

Utan tvekan är Livet enligt Dagny ljudbok en slags biografi som kan öppna ögonen på flera viktiga ämnen. De livets klokhet, olika råd och tankar som Dagny berättar om i sin Livet enligt Dagny är riktigt värdefulla både för äldre och yngre.

Livet enligt Dagny: Handling

Livet enligt Dagny är en ganska kort biografi där Dagny Carlsson med hjälp av Helen Bjurberg sammanfattade de viktigaste tankar, minnen och saker som Dagny ville dela av sig. Som en av världens äldsta bloggare var hon en riktig stjärna och en av de viktigaste rösten i popkulturen.

Trots att Livet enligt Dagny ljudbok gratis är bara 3 timmar 40 minuter är den fullspäckad med massa viktig information. Dagny tillsammans med Helen skapade en magisk biografi där man kan med enkla ord känna essens av Dagny och hennes tillvaro.

I Livet enligt Dagny kan man stöta på alla slags känslor, allt från de sorgliga, starka minnen till de viktigaste och roliga upplevelser. Dagny var inte rädd för att prata om lite pinsamma saker ur sitt liv eller ta fram sina hemligheter. Med enkla ord ville hon visa sig som hon var på riktigt.

Den magiska Livet enligt Dagny är ett riktigt mästerverk. Hon visade sig vara en slags person som inte hade problem med skillnader mellan generationer. Dagny förstod varför människor beter sig som de gör och visste att hon har något viktigt att berätta om oavsett åldersskillnaden.

Såklart fick man lära sig ifrån Livet enligt Dagny ljudbok mycket om hur hon började sin karriär som bloggare, datakursen som hon tog och sedan sin kändisliv. Utan tvekan visste hon att hon har en stark påverkan som en av de äldste influencers. Om man vill få se på livet från ett helt annat perspektiv, Livet enligt Dagny kan vara den perfekta möjligheten att göra det.

Om författaren: Dagny Carlsson och Helen Bjurberg

Författarna bakom Livet enligt Dagny var Dagny Carlsson och Helen Bjurberg. Såklart huvudkaraktären i biografin var självaste då för tiden äldste bloggaren i världen, Dagny. Helen hjälpte till med att skapa struktur i boken och behålla dess högsta möjliga kvalitet.

Dagny Carlsson var den äldste bloggaren i världen. Hon föddes den 8 maj 1912 och avkom 24 mars 2022. Då hon avkom var hon över 109 år gammal och hade bloggat i flera långa år. När hon gick på en datorkurs vid 99 års ålder har det förändrat hennes liv. Hon startade sin blogg när hon var 100 år gammal och genom Livet enligt Dagny ville dela av med sig med sina tankar och klokhet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk