reklamlänk

Landsvägarnas drottning Ljudbok

4/5

Författare: Karin Janson

ljudbok

Introduktion

Landsvägarnas drottning är den första boken i serien Bh-bussen skriven av Karin Janson. Hennes fantastiska samtidsroman är en av de viktigaste och finaste böcker som kom ur Karins penna. Eftersom Landsvägarnas drottning är bara 256 sidor avspeglas det i längden av Landsvägarnas drottning ljudbok.

Uppläsaren av Landsvägarnas drottning ljudbok gratis är ingen annan än en av de finaste svenska uppläsare, Gunilla Leining. Hennes röst och oförglömliga, engagerande stil klarar att rädda till och med dåliga böcker, utan att säga om Landsvägarnas drottning som är helt perfekt samtidsroman. Tycker man om fina, intrigerande resor och historier som ger rysningar är utan tvekan Landsvägarnas drottning ljudbok gratis värt ett försök.

Landsvägarnas drottning: Handling

Den här charmiga början på serien Bh-bussen, Landsvägarnas drottning, skriven av Karin Janson är en helt underbar berättelse om kärlek, livskriser och olika allvarliga, men också vardagliga problem. Det är dock upp till den 44-åriga Annie som ska varken lösa problemet eller falla ner och låta dem äta upp henne.

Landsvägarnas drottning ljudbok är fullspäckad med intrigerande hemligheter, intressanta vändningar i handlingen samt väldigt jordnära problem. Man kan lära sig mycket ifrån Landsvägarnas drottning som på flera nivåer visar hur sorglig, svår och krävande verkligheten kan vara.

Huvudhandlingen i Landsvägarnas drottning ljudbok kretsar runt den tidigare nämnt Annie som försöker att få sitt liv i ordning. Det blir tyvärr inte så lätt och hon hamnar i en livskris. Trots att hon borde vara lycklig efter tillfrisknande från en bröstcancer verkar hennes liv och jobb väldigt tråkiga. Efter att hon förstod hur kort livet är vill hon smaka på den i dess helhet.

Snart efter det stötar Annie på Scaniabuss från sextiotalet och bestämmer sig att göra den till en viktig del av sitt liv. Hennes plan blir att sälja underkläder på landsvägarna.

Man kan lätt förälska sig i Landsvägarnas drottning och den mysiga Annie som visar klart hur man kan förändra sitt liv om man bara vill. Den lärorika Landsvägarnas drottning visar ur flera perspektiv hur viktigt livet är. Man De finaste vänskapen, mod, och underhållande handlingar som Landsvägarnas drottning beskriver gör den till en av de finaste samtidsromaner som finns.

Men vad betyder det egentligen att leva? Klarar Annie få hitta det hon söker? Och klarar hon av med sitt plan att göra den gamla Scaniabuss en oförglömlig del av sitt liv? Svaren finns såklart i Landsvägarnas drottning.

Om författaren: Karin Janson

Karin Janson föddes den 30 mars 1982 är en svensk författare och journalist utbildat på Umeå universitet. I flera år har han arbetat på Dalarnas tidningar. År 2016 debuterade hon med sin roman Byvalla som också publicerades i en form av ljudbok uppläst inläst av Cecilia Forss. Boken har blivit en så stor succe att den följdes med två ytterligare böcker Tillbaka till Byvalla och Sommar i Byvalla inläst av samma uppläsare.

Hennes bibliografi består nu av över tio fantastiska böcker varav Landsvägarnas drottning och Möjlighet till självhushållning är de senaste. Tycker man om utmärkta samtidsromaner är utan tvekan de ur Karins penna världens toppklass.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk