reklamlänk

Kvinnan som lekte med elden Ljudbok

3.4/5

Författare: Thomas Sjöberg

ljudbok

Introduktion

Kvinnan som lekte med elden berättar en historia av förmodligen den mest kända mördaren av modern tids Sverige. Författaren bakom detta verk är Thomas Sjöberg som på ett fantastiskt sätt förnärmar detaljer bakom morden. I tillägg inleder författaren massa intressanta detaljer och kommentar om fallet. Med Kvinnan som lekte med elden ljudbok gratis vill författare visa alla ytterligare information som han samlade under sin privata utredningen.

Uppläsaren i Kvinnan som lekte med elden ljudbok heter Richard Forsgren vems röst passar perfekt till detta samtidigt spännande och sorgliga verk. Steg för steg återskapas det hur det kom till att Johanna Möller mördade sin pappa och försökte döda sin mamma. Det är en historia som skakade hela landet. En kvinna som mördade sina nära och kära med kallblod. Boken Kvinnan som lekte med elden är det perfekta förslaget för alla som gillar böcker baserade på fakta.

Kvinnan som lekte med elden: Handling

I Kvinnan som lekte med elden kan man hitta allt som förväntas av goda dokumentär. Det finns spänning och massa fakta som är stödda med otroligt hård forskning. Författaren svarar på flera frågor, visar fallet från flera olika håll och försöker förklara hur Johanna är som person. Trots att hon är en av de mest ökända mördaren i svensk historia, finns det något i henne som är på ett konstigt sätt fascinerande.

Boken är fullspäckad av starka känslor och brutala beskrivningar. Ibland är det svårt att tro att allt som beskrivs hände i verkligheten. Efter en tid börjar man ifrågasätta mänsklighet. Detta verk är utan tvekan ögonöppnande och visar flera problem av dagens samhället på samma tid. Den resan i det mörka hjärtat av Johanna är bara möjligt med hjälp av Kvinnan som lekte med elden ljudbok gratis.

Thomas Sjöberg bestämde att lära känna Johanna så bra som han kunde. Under flera år har han skrivit breven till henne och fått nya tillbaka. Det gjorde att författaren och mördaren har skapat ett ovanligt samband tack vare vilket kan vi få veta om Johannas hemligheter. I Kvinnan som lekte med elden ljudbok kan man till och med få se hur hon är som person.

Arboga-kvinnan, som Johanna kallas verkade vara en vanlig människa. Hon chockerade med sina brott och hela världen fick höra om vad hon gjorde åt sina föräldrar och make, men tidigare var hon inte särskilt annorlunda från andra människor som går fria på gator. Så snart man inser att det bara är några val innan man blir samma person eller är utsatt för samma person som Johanna kan det bli riktigt skrämmande.

Om författaren: Thomas Sjöberg

Thomas Sjöberg är en svensk författare och journalist med flera års erfarenhet. Under över fyrtio år har han varit med om skrivande på olika ämnen och för olika företag. Bland annat hade han varit redaktör på Agro Tekniska Förlaget.

Under sin långa karriär släppte Thomas flera fantastiska böcker. Bland annat Mitt liv som snut, Ingvar Kamprad och hans IKEA, Den motvillige monarken och gift med maffian – min nakna sanning. Nu återkommer han med ännu ett utmärkta verk, Kvinnan som lekte med elden.

Författaren gör allt han kan för att göra sina verk till toppklass. Hans böcker är fullspäckad med fakta och stöddes av lång och detaljerad forskning. Hans metoder, talang och stil är med enkla ord oförglömliga Det perfekta exempel är Kvinnan som lekte med elden ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk