reklamlänk

Kvinna anmäld försvunnen Ljudbok

4/5

Författare: Sara Blædel

ljudbok

Introduktion

Kvinna anmäld försvunnen är en spännande deckare fullspäckad av fängslande intriger skriven av Sara Blædel. Språket i Kvinna anmäld försvunnen är toppklass tack vare den fantastiska översättningen av Jessica Hallen.

Uppläsaren i Kvinna anmäld försvunnen ljudbok är Frida Hallgren. Hennes röst passar perfekt till den intrigerande stämningen. Precis som i de föregående böckerna i serien är också Kvinna anmäld försvunnen fokuserat på arbete av den danska polisen i Köpenhamn.

Deckaren Kvinna anmäld försvunnen är redan den nionde boken i serien Louise Rick. Huvudhandlingen i Kvinna anmäld försvunnen ljudbok är särskilt engagerande då den handlar om en kvinna som har varit försvunnen i över arton år.

Kvinna anmäld försvunnen: Handling

Kvinna anmäld försvunnen är en utmärkt historia med massa intressanta plotvridningar. Författaren har sett till att Kvinna anmäld försvunnen ljudbok ska ha vara lika fantastisk som dess föregående delar. Man kan känna stämningen från de tidigare böcker på en gång.

Eftersom Kvinna anmäld försvunnen är redan den nionde boken i serien slösar Sara ingen tid för onödiga beskrivningar eller inledningen. Man blir med enkla ord kastad mitt i action som gör att man inte alls blir uttråkad. Det snabba tempot i romanen kräver ifrån lyssnarna att de ska hålla sig fokuserat hela vägen ut. Annars kan det vara lite svåra att hänga med handlingen.

Det viktiga att komma ihåg när man börjar lyssna på Kvinna anmäld försvunnen är att boken är fortsättning på serien Louise Rick. Trots att boken i stort sett låter lyssnarna att hoppa i handlingen och med eller mindre förstå vad som händer, ska man njuta ifrån lyssnandet mycket mer om man ska få lyssna på de tidigare delarna först.

Huvudhandlingen i Kvinna anmäld försvunnen ljudbok gratis kretsar runt ett konstigt mord som händer England. Det hade inte varit något annorlunda från olika mord som händer då och då förutom att den kvinnan har varit försvunnen i över arton år. Detta brutala mord har väckt särskilt intresse hos polisen och det påbörjar samarbete mellan den engelska och danska polisen.

Utredningen leder till kontroversiella fynd. Det visar sig att det är flera danskar som har satt in stora belöper på den mördade kvinnans konto. Varför har kvinnan varit försvunnen för så länge? Vad är det för märkliga fynden? Och vad är det som danskarna har betalat för innan kvinnan har blivit mördat? Dessa och flera otroligt intressanta frågor besvaras i Saras nyaste verk, Kvinna anmäld försvunnen ljudbok gratis.

Om författaren: Sara Blædel

Sara Blædel är en framgångsrik dansk författare föddes den 6 augusti 1964. Hon har fått särskilt stor popularitet efter att hon påbörjade sin serie Louise Rick. Redan Saras debutroman, Pulver, har fått pris från det Danske Kriminalakademi för en utmärkt debut.

Författarens böcker gärna översättas till flera olika språk och rättigheterna säljs till olika länder. Hittills har hon sålt rättigheter till flesta av sina böcker till över 38 länder. Blædel är en av de mest igenkända danska författare med över 2,5 miljoner sålda böcker världens runt.

Några av hennes viktigaste böcker är Kvinna anmäld försvunnen, Kalla mig prinsessa, aldrig mera fri och den tredje systern. Hon håller på att skriva nya romaner regelbundet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk